Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar yardım ediin:( -resimli-

oha süper ozaman.. ben bi de mücahite gidiyim.. nası araştırabilirim ben bu muahitin iyi olup olmadıgını=/

bi git sor sorustur canım kuaföre git sor içine sinerse yaptır canım çunku bana güzL geLEn sana oLmay BiLir haytmM..

nedemek..
yardım edebiLdimse ne güseL..
kıyafet falan istersende tavsiye edebiLEciqim yer varkaydirigubbakcemile3

olu gelin: öncelikle bişe dicem. bi kuaförle başladıysan onla devam et. radikal bi dğeişiklik yapmışsın. saçını kestirip bambaşka bi renge sarıya dönmeye çalışmışsın. ikinci aşama için başka bi kuaför ararsan oraya gittiğinde : nerde yaptırdın bu saçı rezil etmişler hiç olmamış diye tepkilerle karşılaşacaksın. moralin bozulacak. o koltuğa oturduğunda,saçlarım çok kötü ama bu adam yapıcak psikolojisinde olucaksın. kuaföründen memnun olduğunu ve sana karşı ilgili olduğunu söylemiştin. onunla devam etmelisin. çünkü o adam biliyo saçını kaç volume le açtığını ne yaptığını. bana sorarsan değiştirme derim. seni hatırlıyorum kendi başlığımdan:) platin senin tarzına gider evet ama ben bakır-turuncu gibi olan rengi çok yakıştırdım sana:)

bu saçına bayıldm ben

Son düzenleme:
evet... hala sacım röfleli ve iğrenc görünüyorum.. siyah saça mı dönsem diye dşünmeden edemiyorum yeniden.. yardım edin berbat oldu saclarım.. hem kestirdiğime hem verdiğim onca paraya.. hemde berbat olan saclarma yanıyorum.

ya 1 hafta sonra gidip sarı olucam.. sacımı kestirdiğime ve verdiğim dunya kdar paraya falan değicek.. ya da gidip siyaha boyayıp asla geri dönüşü olmaayanbi yola giricem.. hangisi?

evet canlarım.. gelişmeleri yazayım size epey olmus yazmayalı.. manyak kuaför saçlarımı yaktı sarı yapıcam derken. mahvetti. sacma sapan bi kesim yaptı ayrıca.. sonra gittim dzelttirmek istedim. bakıra boyadık. hemen foto ekliyim. bi daha da sacımı kestirirsem ne olıyım ya.. yemin ettim resmen. bu kadar bezdim.

şimdi size sorum şu.. bu bakıra mı devam edeyim yoksa mavi siyaha geri mi döneyim??
diğer fotoğraflara ilk mesajımdan bakabilirsiniz.1.sayfadan.
ve lütfen alıntı yapmayın.bekliyorum cevaplarınızı

ayrıca bi daha kahkul kestirirsem agzıma ediyim ya.. o derece tiksindim sacımdan.uzasın gitsin saclarım ayaklarıma yerlere kadar! peh! :'(

SLM CANIM TURUNCUDAN DONDUNMU COK YAKSIYOMUS SANA BENDE KULLANDIM O RENGI YAKLASIK BIR SENE KADAR AMA BAKIMI COK ZOR DAHA FAZLA DAYANAMADIM -tatlicadiarzu- KOYU KAHVEYE BOYADIM BEYAZ TENLISIN HER RENK GIDER SANA ASLINDA AMA SARI YAPMA HEP BUYUK GOSTERIYO HEMDE TARZINA GITMEZ DAHA KOYU RENKLERI DUSUN BENCE DERİM

slm cnm saçların güzel olmuş zaten her renk yakışmış sana maşallh.Kahkülden bıktım diosun ama oda yakışıyo sana.bundan sonrası içinde renk seçiminde benim düşüncem kolay kullanabileceğin bi renk seç bence çok uğraştırmasın saçların mahfolmasın diye.artı kararını sen var her türlü güzel sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…