Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar yardım ediin:( -resimli-

olu_gelin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2008
1.392
3
116
Eskişehir
ya.. ben yine sıkıldım saçlarımdan. rengini değiştirmek istiyorum.. açık renk kullanmak istiyorum ama karar veremiyorum.. beğendğim bi kaç renk koydum ama bana yakışır mı emin deilim.. fkrinizi söylerseniz sevinirim. teşekkür ederim şimdiden.

bunlar benim fotooraflarım.
ImageShack® - Gallery

http://img188.imageshack.us/gal.php?g=fotoraf0262h.jpg

bunlar da beğendiklerim.
ImageShack® - Gallery

gözüm ela- yeşil gibi bişiy tenim beyaz. benneyaptımki

LÜTFEN ALINTI YAPMAYIN.

Son düzenleme:
cnmm her renk yakışıyomuş sana:)turuncu gibi olan resmin varya onu begendim bayaaaa:)sen karamel yada sarı kesin yaptır yakşşır:)

Sanırım siz de Mary Kate ve Ashlee kardeşleri beğeniyorsunuz:)
Ten renginiz beyaz,pamuk gibi maşallah,o yüzden açık renkleri çok fazla tercih etmeyin derim..Kızıl tonları çok gitmiş yüzünüze..Özellikle ilk fotoğrafınızda ki ton aykırı ama güzel bence,efektli bir foto olduğundan tam rengini anlayamasam da..
Gece mavisi ni denediniz mi?Gerçi o zaman da tam gotik olursunuz:)
Karamel de olabilir bu sefer de sarışın olayım diyorsanız,aralarda karamel,çikolata ve sarı balyaj bence süper olur..

Dipnot:Yaşınız çok genç cici bir görüntünüz var,bence bir müddet doğal rengini kullanın,hem saç sağlığınız hem de naturellik açısından..Kendi saç renginiz açık kahve mi?
Tecrübe ile sabittir..
Sevgiler..

SON FOTONDA SAÇ RENGİN PEK ANLAŞILMIYO AMA BENCE TENİNE VE GÖZ RENGİNE GÖRE SARI TONLAR PEK GİTMEYEBİLİR SANKİ SOLUK DURABİLİR GİBİ GELDİ BANA DA...SANA BENCE KAHVELİ-KIZILLI-BAKIRLI DAHA DOĞAL TONLAR ÇOK HOŞ DURUR..SANIRIM YAŞINDA DAHA GENÇ O YÜZDEN AÇIK VE SARI TONLARINI BENCE (TABİİ BENCE)yerimseniben SANA PEK GİTMEYEBİLİR CANIM..NACİZANE FİKRİMM GÖRDÜKLERİM KADARIYLAA..

durun bi de kendi rengimi koyuiim.. bu arada.. laciver-mavisiyah gibi renkleri denedim.. evet çok yakışıyodu gerçekten onlar da.. tarzım nedeniyle de tam gotik oluyodum ama sıkıldım=/ artık açık renkler daha süslü şeyler denemek istiyorum.. öbür türlü koyu renkler insanın ruhunu karartıyo=/

bu kendi rengi arkadaşlar.. ama nedense dipden gelen yani yeni cıkan sac rengim pek böyle değilmiş gibi geliyo bana ama neyse.. bu fotografda hiç boya yok sacımda.. bir de göz rengim koyu cıkmıs biraz. normalde çok koyu diil göz rengim yeşile yakın bi ela.

Son düzenleme:
şekercım azcok senıde tanıdığım için sıradan renkler tarzına uymaz derım bebem ama öncelıkle sen aklından gecenı sölmelısın

ben 3. resmi çok begendim aslına bakarsan sana hemen hemen her renk gider çünkü gözlerin renkli ve tenin beyaz. siyahta güzel kızılda süper olur ama sarı avrilin saçları gibi sarı yapman ve gothic makyajla tamamlaman lazım ya da böle daha cıvıltılı bi makyajla. benim şuan ki senin için diyecegim renk bakır tonları :ecrin_bebek:

beğendiklerinin arasında son resimden bi önceki, 2 tane var hatta o resimden, o çok iyi olur bence. hem soluk göstermez, hem de hanım hanımcık, çok cici:icecream:

bi kuaför de bakır tonları demişti..ama bakır tonlarından nefret ettim ve kullanımı çok zor.. allık kullanıyorum aslında sarının sorun olucağını sanmıyorum ama..1 hafta süre tanıdım kendime fikir edinmek için=)

inanmazsınız ama.. gittim kısacık kestirdim belime kadar olan sacları ve de kahkul yaptırdım.. ve de röfle attırdım.. aslında açtırıp boyayacaktık ama ben daha önceden cok renk değiştirdiğim için mahvetmiştim sacımı.. oturduk uzun uzun konustuk kuaförümle. çok yardımcı oldu bana sagolsun.. röfle attık ama malesef daha önceden sıyaha boyadıgım için aralar siyah kaldı.. 1bucuk ay daha sabret,1bucuk ay sonra 1 röfle daha atıcaz ve ı siyahlar tamamen kapanıcak çok güzel olucak dedi=) bu yaza platin giriceksn güven bana dedi=)) tamam dedim. kuaförüme güvenirim hadi hayırlısı

sen beğendiysen sorun yok yerimseniben eee bi de biz görelim yeni halini fotolarını bekliyoruzz..

hehehe koyucam foto.. ama benden başka kimse begenmedi sanırım.. abim ve erkek arkadaşım cok begendi ama.. erkekler kısa sac seviyo sanırm yüz hatlarını ortaya cıkarmış cok güzel olmuş dediler. ama kızlar bomb*k etmişsin saçlarını yaa dediler hele annem ortalıgı velveleye verdi nası kıydın güzelim saclara ya kıyılır mı onlara falan dedi oysa annem hep kestir şu saclarını azcık derdi bana.. bunu ona hatırlattıgımda ise demez mi '' kestirmiceğini biliyodum da ondan öle diyodum'' diye neyse. biraz da böle kullanıyım yaza tamamen pilatin giricem ama söz verdi kuaförüm

bu arada.. aralarda kızıllıklar var.. onları kapatamadık bi türlü keşke kızıla ve siyaha boyamasaymışım zamanında.

Bencede erkekler kısa saç seviyolar..bence değişiklik herzaman iyidir.boşver sen kız arkadaşlarını..zaten önemli olanda erkek arkadaşının beğenmesi değilmiiiiyerimseniben

ya ilk kestirdiğimde hissettiğim şey şuydu: ben neden yıllarca kıcıma kadar sacla gezmişim ki. resmen hamallıkmış ya:S o kadar hafiflemiş ve rahat hissediyorum ki kendimi:S bıkmışım bezmişim rsmen uzun saçtan haberim yokmuş:S

Bencede erkekler kısa saç seviyolar..bence değişiklik herzaman iyidir.boşver sen kız arkadaşlarını..zaten önemli olanda erkek arkadaşının beğenmesi değilmiiiiyerimseniben

ve evet.. kesinlikle erkekler kısa sac seviyolar bundan eminim artık.. en azından cogu erkek öyle. boynun falan açılıyo ya.. dogru kesimi bulduktan sonra her kadına kısa sac yakışır bundan eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…