şekercım azcok senıde tanıdığım için sıradan renkler tarzına uymaz derım bebem ama öncelıkle sen aklından gecenı sölmelısın
ben 3. resmi çok begendim aslına bakarsan sana hemen hemen her renk gider çünkü gözlerin renkli ve tenin beyaz. siyahta güzel kızılda süper olur ama sarı avrilin saçları gibi sarı yapman ve gothic makyajla tamamlaman lazım ya da böle daha cıvıltılı bi makyajla. benim şuan ki senin için diyecegim renk bakır tonları :ecrin_bebek:
inanmazsınız ama.. gittim kısacık kestirdim belime kadar olan sacları ve de kahkul yaptırdım.. ve de röfle attırdım.. aslında açtırıp boyayacaktık ama ben daha önceden cok renk değiştirdiğim için mahvetmiştim sacımı.. oturduk uzun uzun konustuk kuaförümle. çok yardımcı oldu bana sagolsun.. röfle attık ama malesef daha önceden sıyaha boyadıgım için aralar siyah kaldı.. 1bucuk ay daha sabret,1bucuk ay sonra 1 röfle daha atıcaz ve ı siyahlar tamamen kapanıcak çok güzel olucak dedi=) bu yaza platin giriceksn güven bana dedi=)) tamam dedim. kuaförüme güvenirim hadi hayırlısı
Bencede erkekler kısa saç seviyolar..bence değişiklik herzaman iyidir.boşver sen kız arkadaşlarını..zaten önemli olanda erkek arkadaşının beğenmesi değilmiiiiyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?