merhaba kına gecesi hediyeliklerini çok beğeniyorum ama çokta ayıracak bütçemiz kalmadı kendim yapmak istiyorum ama hiç deneyimimde yok yardım edermisiniz keçe kumaş nasıl kullanılır resimdekileri elde etmek için nasıl çalışmam lazım yapıştırıcımı dikişmi keçenin iğnesi ipi başkamı ?? şimdiden teşekkürler
Özelden bir link atayım orada bir kaç basit teknik göstermiş. Çiçek, oyuncak gibi güzel şeyler yapılmış. Bazılarının yapımını da gösteriyor. Kağıttan basit bir şablon çıkarılarak kesip normal iğne iplikle dikebilirsiniz sanırım bir tv programında izlemiştim.
Özelden bir link atayım orada bir kaç basit teknik göstermiş. Çiçek, oyuncak gibi güzel şeyler yapılmış. Bazılarının yapımını da gösteriyor. Kağıttan basit bir şablon çıkarılarak kesip normal iğne iplikle dikebilirsiniz sanırım bir tv programında izlemiştim.