Ne abartısı canım. Sen de ki bu libido yüksekliği onu havaya uçurur
Balkonerkekler yatakta yapma da olsa bir rakip istemiyor geneldebiz mekan değiştiriyoruz valla. evin bölümleri, oteller, araba. başka önerisi olan varsa ben de alırım bu arada
balkonum var olsa çok güzel olurduBalkontabi iyice kenarda olacak
Kemer nedirDoğru mu etiketledim bilmiyorum ama bu konuda detaylı konuşulmuştu.Evliliğimize fantezi katmak istiyorum
Merhaba hanımlar 4 senelik evliyim. Evliliğime biraz heyecan fantezi katmak istiyorum ama neyi nasıl yapacağımı bilemedim🤔. Biraz utangacım ben yani 4 sene olmasına rağmen hala arada utangaçlık var tavsiyelerinizi bekliyorum🙈 şimdiden teşekkürler…www.kadinlarkulubu.com
Arkadaşlara katılıyorum vibratoru önce eşinizle konuşun, supriz yapmayın. Vücut kemerine eşim tepki göstermişti kirbacla gitsem ne derdi bilemiyorumdirekt konuşmak yerine dolaylı olarak sorabilirsiniz beğenir mi beğenmez mi.
Aynen küçük oyunlar heyecanlandırıyor. Ben bazen fantezi olmayan nomal gecelik giyip uzanıyorum, farkında degilmisim gibi firikik veriyorum çok hoşuna gidiyor. Ya da arada gecelik altına bir şey giymiyorum supriz oluyor.
Valla kim ne derse desin eşin işten yorgun eve geldiğinde hemen kapının önünde yapmayı hiç birşeye değişmembalkonum var olsa çok güzel olurdu
Nasıl anlatsam, harness diye geçiyormuş baktım şimdi. Özel bölgeleri açıkta birakiyor vücudu sarıyor kemer gibi. Değişik modelleri var. Biraz p*rn* (açık yazabiliyor muyumKemer nedir
İlginçmiş bakaacağımNasıl anlatsam, harness diye geçiyormuş baktım şimdi. Özel bölgeleri açıkta birakiyor vücudu sarıyor kemer gibi. Değişik modelleri var. Biraz p*rn* (açık yazabiliyor muyum) işi, sanırım bu yüzden sevmedi üzerine konuşmadık sonra. Benim hoşuma gitmişti ama çöpe at demişti
Belkide dediğiniz gibi p.rno filmlerinde giyenleri görmüş olup size ondan çöpe at demiş olabilir erkekler sever böyle şeyleriNasıl anlatsam, harness diye geçiyormuş baktım şimdi. Özel bölgeleri açıkta birakiyor vücudu sarıyor kemer gibi. Değişik modelleri var. Biraz p*rn* (açık yazabiliyor muyum) işi, sanırım bu yüzden sevmedi üzerine konuşmadık sonra. Benim hoşuma gitmişti ama çöpe at demişti
Bu garip birşeymiş adam alışık değildirNasıl anlatsam, harness diye geçiyormuş baktım şimdi. Özel bölgeleri açıkta birakiyor vücudu sarıyor kemer gibi. Değişik modelleri var. Biraz p*rn* (açık yazabiliyor muyum) işi, sanırım bu yüzden sevmedi üzerine konuşmadık sonra. Benim hoşuma gitmişti ama çöpe at demişti
Yani olabilir o yüzden pek cesaret edemedim , Sürekli çocuk odaklı bir cinsellikten biz öteye gidemedik bu zamana kadar stresse giriyoruz ve keyif alamıyoruz .. biraz onun dışına çıkma adına böyle birşey aklıma geldiEşinin sen daha tanırsın ama, sanki kendi yetersiz miş de vibratör almışsın gibi tepki verir,sonucu da pek iyi olmaz gibi
Siz hayırdır taktınız vücûd çorabınaEşim vücut çorabını görse kaçar demiştiniz. Ne öneri gelse ve uygulasanız benzer sonuçlanır diye düşünüyorum.
Vibratör eşinde yetersizlik şüphesi oluşturabilir. Bence siz kelepçe halat maske kırbaçtan falan ilerleyin öyle bi potansiyel var gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?