- 22 Kasım 2020
- 2.559
- 2.574
Kızlar merhaba. Yerleşme kanaması yaşayan ve gebe olan hanımların bilgilerine ihtiyacım var. Kendimi anlatayım 4 buçuk yıllık evliyim 3 yıl dogum kontrol hapı kullandım 6 ay kendimiz korunduk reglm bu dönemde de düzenliydi tam 30 günde olurdum hep o, zamanlardada ve daha öncesinde günü gününe regl olan biriydim ne olduysa cocuk istemeye basladıgımızda oldu ve ben 2 ayda bazen bazen 1 bucuk ayda bir olmaya baasladım ve yılbaşından bu yana 6 kez regl oldum ve gecen ay tarlusal adlı ilaçla sat 18 iydi ve 25 inde bitti eger düzenli adetim olsaydı bu ayın Ekim 29 undan 5 ine kadaryumurtlama günü olarak gösterdi ve degerlendirdik ve ben yumurtlama günümden beri hafif sag kasık agrısı karın agrısı ve bel agrısı cekiyor um ara ara bel agrım siddetleniyor regl me 8 gün var ve az önce tuvalette cok acık kerem renkte kremsi bir akıntı İn inde pembe leke gördüm damar damar böyle olan ve hamile oldugunu ögrenen var mı ne zaman test yaptınız en erken? Birde gögüsğn kahverengi kısmından başlayıp etrafına dagılan mavi damarlarım cıktı hiç böyle olmazdı bu hafif sag kasık agrısı bel agrısı ve böyle lekelenip hamile oldugunu ögrenen var mı?