Pudra, Fondöten, Kapatıcılar kızlar yardım edermisiniz acaba :)

B

black__devil

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi black__devil
merhaba arkadaşlar ben stik kapatıcı fondöten tarzında bi ürün arıyorum aslında tam olarak adınıda bilmiyorum bronz renk istiyorum karma bir cildim olduğu için bazen kuru oluyor cildim bazen normal ne yapıcağımı şaşırdım ne fondöten kullanabiliyorum nede pudra görüşlerinize ve tavsiyelerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim.............senağlama

bayanlar yardım etmicekmisiniz yoksa??

canım bronzlaştırıcı olarak bilmiyorum ama söle bir tavsiyem olabilir cildin nem dengesini korumaya yardımcı pudra ve fondotenler var piyasada her cilt tipine uygun ürün bulmak çok kolay normalden karmaya uygun ciltler için olan bir ürün alırsan sorun büyük ölçüde hallolur birde makyaj yapmadan önce yine cilt tipine uygun bir nemlendiricyle cildini nemlendirmen 15 dk bekleyip cilt makyajını öyle yapmanı tavsiye ederim... kozmetik magazalarında sana cildine uygun ürünler hakkında bilgi verirler bütçene uygun olan bir tanesini seçebilirsin:1hug:

ah canım ya tavsiyeler için sağol cildime karma yada normalden kuruya dönük olarak temizleyici tonik maske hepsini kullanıyorum ama dengeyi bir türlü kuramıyorum cildime uygun fondöten kullanıyorum ama alnım hep yağlı çene ve yanaklar kuru pudradan vazgeçtimde fondöten veya stik benim gibi olanlar yada bilgisi olanlar inş yardım ederler...

inş aradıgını bulursun cnm alnın için body shop çay agacı serisinin matlaştırıcı nemlendiricisini önerebilirim makyajdan önce alnına sürersen biraz daha engelliyor parlamayı arkadaşımın da cildi senin gibi dior forever fondoten kullanıyordu çok memnundu buda aklında bulunsun kozmetikçilere yolun düşerse yüzünde denettir bigün akşama kadar kalsın yüzünde eger bu sorunları yaşamassan satın alırsın a.s. stick tavsiye etmem pek ama cnm çnkü yağlı bölgelerini daha çok yaglandırabilir bence

X