salimcan size ozel mesaj attim. dilerim yardimci olur.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadslar ben nisan ayının 25 inde regl oldum 1 mayısta bitti 3 mayısta nişanlımla ilişkiye grdik kondom yırtıldı 45 dk snra hemen norlevo içtim ikisini birden ve kanama falan olmadı sadece dün mide bulantısı bas dönmesi oldu sizce neapmam lazım içimiz rahat deil hamilelik durumu varsa düğünümüzü öne alıcaz nekadar zorlansakta yapcaz artık test yaptırsam suanki nekadr geçerli olur net bişeye ulaşabilirmiyiz varmı yokmu bebişyardım lütfen
Bana da yardımcı olsanızsalimcan size ozel mesaj attim. dilerim yardimci olur.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tatlım vajinal duş diye bişey var yaptınmı? Içeri giden spermleri duş sayesinde dışarı atılıyor
Belli olmaz bence biraz daha bekle kan tahlili yaptır o zaman kesin sonuç belli olur
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kan tahlili yaptıramıyorum. Normal her zamanki gibi adetimi oldum. Aybı yogunluk aynı süre aynı renk. Adet bitiminde kahverengi akıntım geldi o yüzden hassas idrar testi yaptım. Kahverengi akıntı yerlesme olabilir diye. Yerlesmeden 3-4 gün sonra cıkar yazmıslardı. Negatifti. İlişkimde de bosalma olmadı geri cekilmeyle oldu.
hamile olma ihtimalin sıfır. sıkma canını bu kadar. önlemler alınmış zaaten. strese girersen adetin dahi gecikebilir.
tatlım vajinal duş diye bişey var yaptınmı? Içeri giden spermleri duş sayesinde dışarı atılıyor
hayır yapmadım direk wc ye koştum .şuan kahverengi kanama oldu normalmi çok tedirginim ben
tatlım vajinal duş diye bişey var yaptınmı? içeri giden spermleri duş sayesinde dışarı atılıyor
yumurtan catladıgında da kahverengi akıntı olurmus. Eger gebelik varsa akıntıdan 4-5 gün sonra idrar testi yaparsan cıkar
yani bu akıntı gebeliğin göstergesimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?