Kızlar yardım eder misiniz ?

Ebruyldrm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
56
4
1
İstanbul
adet baslangıcından itibaren 19.günde geri cekilmeyle ilişki yaşadım. Zevk suyu süphesiyle yaklasık 40 saat sonra norlevo kullandım. 22.gün tekrar geri cekilmeyle ilişkim oldu. 28nisanda adet oldum her zamanki yogunluktaydı. Ancak adetim biter bitmez kahverengi akıntım oldu. 3-4 aydır oluyor. Bir sitede yerlesme kanamasından 3-4 gün sonra testte belli olur yazıyordu. Gelen akıntı implantasyon olabilir süphesiyle 3 gün sonra. hassas gebelik testi yaptım. Negatif cıktı. Herhangi bir sancım vs yok gögüs hassasiyeti gibi birsey de yok. Kan testi yaptırma sansım da yok. Simdi ben kesinlikle hamile degilim diyebilir miyim.

3-4 aydır oluyor derken adet sonrası kahverengi lekeden mi bahsettin?

Canım bence hamile olman mümkün değil. Yerleşme kanaması adet gününe 2 ila 6 gün kala gelir az miktarda olur ve 2-3 günde biter .
Adet döngünu bilmiyorum ama sanırım yumurtlama döneminde de ilişki yasanamissin üstelik geri çekilme yöntemi arti ilaç da kullanmissin. Millet kaç takla atıyor burda belki okumuşsundur hamile kalayım diye sen bunlara rağmen hamileysen ben bu işi birakiyom yaaa

Son düzenleme:
Belli olmaz bence biraz daha bekle kan tahlili yaptır o zaman kesin sonuç belli olur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadslar ben nisan ayının 25 inde regl oldum 1 mayısta bitti 3 mayısta nişanlımla ilişkiye grdik kondom yırtıldı 45 dk snra hemen norlevo içtim ikisini birden ve kanama falan olmadı sadece dün mide bulantısı bas dönmesi oldu sizce neapmam lazım içimiz rahat deil hamilelik durumu varsa düğünümüzü öne alıcaz nekadar zorlansakta yapcaz artık test yaptırsam suanki nekadr geçerli olur net bişeye ulaşabilirmiyiz varmı yokmu bebiş yardım lütfen

salimcan size ozel mesaj attim. dilerim yardimci olur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

salimcan size ozel mesaj attim. dilerim yardimci olur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet mesajınızı gördüm teşekkür ederim. peki kanamam olurmu acaba cnkü okudum oluyormuş ve sanırım regl günümü bekleyeceğim tam emin olmak için

tatlım vajinal duş diye bişey var yaptınmı? içeri giden spermleri duş sayesinde dışarı atılıyor

Belli olmaz bence biraz daha bekle kan tahlili yaptır o zaman kesin sonuç belli olur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kan tahlili yaptıramıyorum. Normal her zamanki gibi adetimi oldum. Aybı yogunluk aynı süre aynı renk. Adet bitiminde kahverengi akıntım geldi o yüzden hassas idrar testi yaptım. Kahverengi akıntı yerlesme olabilir diye. Yerlesmeden 3-4 gün sonra cıkar yazmıslardı. Negatifti. İlişkimde de bosalma olmadı geri cekilmeyle oldu.

hamile olma ihtimalin sıfır. sıkma canını bu kadar. önlemler alınmış zaaten. strese girersen adetin dahi gecikebilir.

tatlım vajinal duş diye bişey var yaptınmı? içeri giden spermleri duş sayesinde dışarı atılıyor

arkadaslar bahcelıevler cıvarında hastane ve doktor kadın doğum için muayene olmak istiyorum hamılelık için uygunmu degılmı daha sonra bır sorun yasamak ıstemıyorum cok kararsızım yardımmm edınnn kuslarr

yani bu akıntı gebeliğin göstergesimi

Hayır işte sadece gebelikte olmuyo. Yumurtanın catladıgının göstergesi de olabilir demek istedim :) emin olmak icin akıntın kesilsin 4 gün sonra evde test yap cıkar sonucu. Bende de akıntı geldi 4gün sonra test yaptım negatifti icim rahatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…