balköpüğü çok güzel olur bence :)) sakın kaynak falan da yaptırma.
Kısa saçı daha çok yakıştırdım size
Mavi siyah güzel olabilir gözlerinizde renkli olduğu için
Prpfiline baktım daha 19 yaşındasın.:26: Kısa saçlı fotoğrafında 25-26 gibi görünüyorsun. :/
Gözlerin lens değildir umarım. :s Yine o kısa saçlı olduğun fotoda çok yapay durmuş.
Belki fotoğrafla ilgilidir yalnızca.
Sarımtrak renklerin yakışacağını düşünmüyorum sana. Ten rengin kumral galiba.
Her foto ayrı telden çaldığı için pek anlayamadım.
Ne renk daha iyi olur bilmem ama bal köpüğü hiç olmaz bence.
Kızıl ve kahve tonları yakışabilir diye düşünüyorum.
bence koyu tonlar saçina daha uygun olur cnm
ortadaki fotograftaki gibi kısa omuz hizasındaki o saç kesiminle (koyu olsa iyi olur) siyah göz makyajı ve hatta koyu mavi veya yeşil tonlarında lenzle gerçekten yemede yanında yat olacan
çok güzelsin bu aradaş..
vallaaa bunalımaaa girdim yazınla25 26 mı daha küçüğüm ya stüdyo fotoğrafı o :S ama özellikle değişik hallerimi koymak istedim ama bu kadar büyük göründüğümü bilmiyorum hatta çok ufak durdugumu söylerlerr yinede saol cnm
Stüdyo fotosu olduğu için o kadar abartılı duruyor demek ki.
Yok canım bunalıma girme. Diğer iki fotoğrafta gayet sevimli ve yaşını gösterir ölçüdesin.
Stüdyo fotosunu hiç sevmedim ben.Güzelliğini yok etmişler. Abartılı bi shoplama da var galiba.
O yüzden büyük görünmüşsün. Gerçeğin farklıdır tabi ki. :))
artık çok geç desemmm :) çünkü ben kaynakları zaten aldım ama ham saç daha taktırmadım uzun saç yakışmaz mı dersin cnmbal köpüğü mü siyah mı kararsız kaldımmm :26:
Belki benimki alakasız olucak ama söylenilenlerden,nette araştırırsan koyu sarı dore bakır yakışabilir ama o sonradan turuncuya döner mi bilmiyorum
Yani şu renk güzel olur gibi geldi bana;
Boy olarakda bence uzatıp tepeden toplaman veya salman daha çok yakışır gibi geliyor.
Yarasa kol bluzlerde bnce çok yakışır.
Bu arada ilk resimdeki mavi ayakkbılarının markası ne rengine bayıldımda.
Ne kadar harika bir renk bu.Çok güzel.
Belki benimki alakasız olucak ama söylenilenlerden,nette araştırırsan koyu sarı dore bakır yakışabilir ama o sonradan turuncuya döner mi bilmiyorum
Yani şu renk güzel olur gibi geldi bana;
Eki Görüntüle 285550
Boy olarakda bence uzatıp tepeden toplaman veya salman daha çok yakışır gibi geliyor.
Yarasa kol bluzlerde bnce çok yakışır.
Bu arada ilk resimdeki mavi ayakkbılarının markası ne rengine bayıldımda.