Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar yardım eder misiniz?turunculaşmayan boya (resimli)

rose_of_vova

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
723
2
0
İstanbul
merhaba güzel arkadaşlar. benim saçlarım koyu kumral tonunda.saçlarımda boya yok. ben hafif açılsınlar diye palette açık kumral ve bal köpüğü uyguladım
bu boyayı uyguladım ama saçımda çok bir açılma göremedim daha turuncumsulaşma oluşuyo bazı yerlerde bana saçımı canlı ve tatlı bir renkte açacak bir boya önerebilirmisiniz???

Eklentiler

• $z-palette-natural--80-bal-kopugu--sac-boyasi-99247.jpg
    128,3 KB · Görüntüleme: 497
Son düzenleme:
Bikac tonda fark goremezsin canimm acicili boyalar var sariya yakin al daha acmak istiyosan hatta sari

bildigim kadarıyla kutu üstündeki renkleri bire bir tutturmak zor onlar açılmış saca uygulanıdıgı zaman renk aynısı oluyor. kendi saç renginin üzerine boyarsan 2 tona kadar koyu düşüyor yani 2 ton daha cık olanı denemek gerekir tabi bunlar benim bildiklerim yanlış yönlendirmekte istemem..benim sürekli gittigim bi koaför toptancısı var onlada sohbetim de beni teyit etmişligi vardır.aralarda istiyorsan ya 2-3 ton açık boyadan aralara paket at ..yada acıcı (ki ben önermiyorum sacı bildigin üzre yıpratıyor) aile aç kendi sac rengin oldugu için cabuk acar ,sonra istedigin renge bora ama daha açık olmasını istedigin releri paketle boyama yani yıkamaya 5-6 dk kala paketleri açık karıstır boyadıgın saca aynı rengin tonu olacaktır..dedigim gibi bu benim fikrim yanlış yönlendirmek istemem ..

slm canım açmadan renk uygulaman biraz zor olur benimde saçım koyu kumral çünkü.resimdeki kızın saçının üzerine balyaj açılmış buişlemi yapmak zor olr ara ara açılıp tekrar boyanması lazım.kuaföre uygulatman daha kolay olr.
.

ne renk boyarsan boya hatta açıcıyla bile boyasan turunculuk olacak.çünkü küllü renkler kullanman gerekiyor.9.1 ya da 10.1 küllü sarı alıp saçın aralarını boya.hatta bence bu bile yeterli değil yine hafif turunculuk kalacaktır.bulabilirsen boyana mavi boya karıştır bir parmak kadar.nevacolor da var yoğun mavi diye geçiyor numarası 0.11

arkadaşlar yanlış anladınız sanırım ben kutu ütündeki kızın rengini istemiyorum .sadece o tonu kullandım işe yaramadı diyorum. teşekkürler vikingprenses

tam olarak anlattığın şeyi kendin tutturman çok zor
onu anca bir kuaföre anlatabilirsin kendin saçını yıpratırsın sadece hiç bozma derim

Koyu kumral boyasız saçlarımı ben de Palette Deluxe 10-1 ile boyadım bir ton açıldı, turuncuya kaçan bir renk oldu. İkinci boyamamda 8.1 i kullanacağım veya 9.1 mi kullansam bilmiyorum, forumdan bir arkadaş kullandığım boyayı üst üste boyayarak saç rengini açmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…