- 30 Ocak 2020
- 21
- 13
- 18
- 32
- Konu Sahibi Hasretlik48
Yukardaki ovulasyonda 3 ağustosda adet bekliyordum olmayınca ovulasyon denedim böyle çıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlamanın üzerinden 16 gün geçmiş oluyor benimde bugün 10. Günüm yumurtlamadan itibaren sabah test yapmıştım negatifti o zaman az birazda olsa umutlanayımYukardaki ovulasyonda 3 ağustosda adet bekliyordum olmayınca ovulasyon denedim böyle çıktı
gec dollenmis olabilir karından hcg 5000falan olunca rahat gorunuyor kan tahlili yaptırdın mi belkide okadar yukselmemistir daha fazla takma doktorları bazen olumsuz konuşuyorlar hayırlı olsunHanımlar tekrar merhaba sayenizde gebeligimi ogrendimşuan son adet tarihine göre 5 buçuk haftalık hamileyim dün doktora gittim biraz canım sıkıldı kese görünmedi doktora göre normalde çok rahat görünmedi gerekiyordu biraz daha bekleyip tekrar gideceğim korkuyorum
Tesekur ederim canım yükselmemiş sanırım doktor hemen olumsuz konuştu tek doktora bağlı kalmak istemiyorum birde yasanmislikta onemli o yüzden sizin fakirlerinizde benim için çok onemligec dollenmis olabilir karından hcg 5000falan olunca rahat gorunuyor kan tahlili yaptırdın mi belkide okadar yukselmemistir daha fazla takma doktorları bazen olumsuz konuşuyorlar hayırlı olsun![]()
Nerde yasıyosun canım . Bende gittigimde kese gorünmedi vajınadan bakınca gorduk . Ama hastane cihazlarıyladq alakalı . Eger istanbuldaysan coook memnun oldugum doktorumu önerebılirimTesekur ederim canım yükselmemiş sanırım doktor hemen olumsuz konuştu tek doktora bağlı kalmak istemiyorum birde yasanmislikta onemli o yüzden sizin fakirlerinizde benim için çok onemli
Ben bodrumda yaşıyorum gittiğin doktorda çok iyi diye önerilen Dr Ali kavas şuan hatta yine muayenedeyim değer 3500 olmuş belki dün göremediği keseyi bugün görürNerde yasıyosun canım . Bende gittigimde kese gorünmedi vajınadan bakınca gorduk . Ama hastane cihazlarıyladq alakalı . Eger istanbuldaysan coook memnun oldugum doktorumu önerebılirim
Folik asit eksiği varsa domates ve muz yersin vücut istediği için doktor kontrolüne git vitamini kullan2 temmuz son adetimin baslangiciydi ovulasyonla 20 temmuzda yumurtlamami ogrendim sonraki 4 gün ilişkiye girdim eşimle.son 1 haftadır aşırı domates yedim ki normalde sevmem :) bugün öğrendim testle smdi kan testi için gidicem inşallah Allahım isteyen herkese nasip eder![]()
Folik asit eksiği varsa domates ve muz yersin vücut istediği için doktor kontrolüne git vitamini kullan ☺ Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Bizide haberdar et cnmBen bodrumda yaşıyorum gittiğin doktorda çok iyi diye önerilen Dr Ali kavas şuan hatta yine muayenedeyim değer 3500 olmuş belki dün göremediği keseyi bugün görür![]()
Hanımlar çok güzel bir değil iki haber aldım nasipse ikiz bekliyorum ondan kese görünmemiş ilk başlardaBizide haberdar et cnm
Yaa ne guzel ben. Hep dusunurdum ikiz olsa nasıl olur acaba dıye :) hayırlısı olsun canım keseler gorulmus anlasılan :)Hanımlar çok güzel bir değil iki haber aldım nasipse ikiz bekliyorum ondan kese görünmemiş ilk başlarda![]()
Evet görüldü çok şükürYaa ne guzel ben. Hep dusunurdum ikiz olsa nasıl olur acaba dıye :) hayırlısı olsun canım keseler gorulmus anlasılan :)