• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar yardim eder misiniz 😊

Hasretlik48

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2020
21
13
18
32
kızlar merhaba.beklenen adet tarihim 3 gün gecikti.2 gündür ovulasyon testim pozitif çıkıyor ve koyu renkte hatta t bazen c den daha koyu. Internette bu durumu yaşayanlar hamile kaldım yazmış olabilir mi yardımcı olur musunuz şimdiden teşekürler 😊

Eklentiler

• 20200805_162315.webp
    20200805_162315.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 108
Evet bu ovulasyon testi.henuz çıkmaz belki diye hiç gebelik testi yapmadım hayal kırıklığı olmasın diye biraz daha beklemek istiyodum ama bilirsiniz işte heyecan 😊😄

Gebelık testı yerıne ovulasyon testi yapanları sonrada bunu soranları anlayamıyorum . Adı ustunde bunfarklı o farklı ıkısının işlevleri farklı . Adetın gectıyse ve düzenlıyse gebelık testi yap canım hakkında hayırlısı olsın ❤️

kızlar merhaba.beklenen adet tarihim 3 gün gecikti.2 gündür ovulasyon testim pozitif çıkıyor ve koyu renkte hatta t bazen c den daha koyu. Internette bu durumu yaşayanlar hamile kaldım yazmış olabilir mi yardımcı olur musunuz şimdiden teşekürler 😊
evet hamilelik var inşallah hamilesin çunku bende aynı şeyi yaşamıştım ve hamileydim

Olabilir tabiki gebelik testi yap bende merak ettim bak 🤭

Gebelık testı yerıne ovulasyon testi yapanları sonrada bunu soranları anlayamıyorum . Adı ustunde bunfarklı o farklı ıkısının işlevleri farklı . Adetın gectıyse ve düzenlıyse gebelık testi yap canım hakkında hayırlısı olsın ❤
Evet ama inanın her yolu deniyorum belki öyle inanmak istiyorum kimse kimsenin ne yaşadığını bilmez anlamınızı umuyorum tesekur ederim güzel dilekleriniz için 😊😍

Evet ama inanın her yolu deniyorum belki öyle inanmak istiyorum kimse kimsenin ne yaşadığını bilmez anlamınızı umuyorum tesekur ederim güzel dilekleriniz için 😊😍
Ah canım hepımız o heycanlı bekleyıslerden gectık elbette anlıyorum anladıgım ıcın belkı kızıyorım hanı dırek gebelık testı yapsan var yada yok netlesse daha ıyı olmazmı sonrasında hayal kırıklıgı yasamanı ıstemıyorım guzel haberlerını beklıyoruz 🌺

Ah canım hepımız o heycanlı bekleyıslerden gectık elbette anlıyorum anladıgım ıcın belkı kızıyorım hanı dırek gebelık testı yapsan var yada yok netlesse daha ıyı olmazmı sonrasında hayal kırıklıgı yasamanı ıstemıyorım guzel haberlerını beklıyoruz 🌺
Inşallah hepimizin gönlüne göre versin Rabbim güzel haberlerimizi paylaşalım 🤗

Hanımlar günaydın sabah test yaptım daha erken çıkmaz derken çift çizgi çok mutluyum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah benimle bu heyecanımı paylaştığınız için sizlere çok tesekur ederim 😊😍

Eklentiler

• 20200806_081223.webp
    20200806_081223.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 84
Hanımlar günaydın sabah test yaptım daha erken çıkmaz derken çift çizgi çok mutluyum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah benimle bu heyecanımı paylaştığınız için sizlere çok tesekur ederim 😊😍
Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza aşmayı nasip etsin yumurtlamadan kaç gün sonra çıktı bu çift çizgi

Hayırlı olsun canım 🥰 bısey sormak ıstıyorum yumurtlamadan kac gün sonra ovulasyonda boyle netlik çıktı

2 temmuz son adetimin baslangiciydi ovulasyonla 20 temmuzda yumurtlamami ogrendim sonraki 4 gün ilişkiye girdim eşimle.son 1 haftadır aşırı domates yedim ki normalde sevmem :) bugün öğrendim testle smdi kan testi için gidicem inşallah Allahım isteyen herkese nasip eder 😍

Back