ay kızlar sizleri kim üzdü bilmiyorum ama gercekten dünyaya kapkaranlık bakıyorsunuz herkesin sizin gibi o malum gelin kaynana ilişkilerini yaşadığını zannediyorsunuz sanırım ama dışarıda farklı ve modern bir dünya daha var ben sadece güzel bir fikir alabilirim sanmistim ama gercekten herkes adına konusmuyorum da sadece bazılarınızın ici biraz kötü sanırım güzellik diliyorumSevgilinin annesine aynen bu emojiyi gondercok tatlis bir kissin sen belli. Anaammm canim anaaammm diye bir not ilistir sen artik aileden sayilirsin nasilsa.
teşekkür ediyorumm çok abartmıycam zaten sadece bir iki ufak şey eklerim belkiSana anne diyeceğim gün birlikte kutlamak dileğiyleşaka bir yana klasik bir şeyler yazın gitsin. Çok da abartmayın.
teşekkür ederim tavsiyen icin yine de göndericem sanırım icimden geldi cünkü o da bana böyle ufak hestler yapıyorEvlilik adımı atılmadıysa hiç o toplara girmeni tavsiye etmemevlenince zaten sürekli yüz göz olucaksin neden şimdiden olasın ki Ben bu sebeple aile tanınmasına kadar telefonda dahi konuşmadım
İnşallah sen bu kadar düşünüp dururken herşeyi oğluna atfeden bir kadın değildir.teşekkür ediyorumm çok abartmıycam zaten sadece bir iki ufak şey eklerim belki
ay kızlar sizleri kim üzdü bilmiyorum ama gercekten dünyaya kapkaranlık bakıyorsunuz herkesin sizin gibi o malum gelin kaynana ilişkilerini yaşadığını zannediyorsunuz sanırım ama dışarıda farklı ve modern bir dünya daha var ben sadece güzel bir fikir alabilirim sanmistim ama gercekten herkes adına konusmuyorum da sadece bazılarınızın ici biraz kötü sanırım güzellik diliyorum
Ah canim yaa ne kadar da saf bir kalbin varay kızlar sizleri kim üzdü bilmiyorum ama gercekten dünyaya kapkaranlık bakıyorsunuz herkesin sizin gibi o malum gelin kaynana ilişkilerini yaşadığını zannediyorsunuz sanırım ama dışarıda farklı ve modern bir dünya daha var ben sadece güzel bir fikir alabilirim sanmistim ama gercekten herkes adına konusmuyorum da sadece bazılarınızın ici biraz kötü sanırım güzellik diliyorum
Yok hayatım onlar bana yamanmaya çalıştı geneldesizi baya üzmüşler anladığım kadarıyla
Sevgilinin annesine aynen bu emojiyi gondercok tatlis bir kissin sen belli. Anaammm canim anaaammm diye bir not ilistir sen artik aileden sayilirsin nasilsa.
Görünmez göbek bağıAblacım oğlunla göbek kordonunu manevi olarak da kestiniz mi ona göre iyi ki doğdun dileklerimi ileticem.
Şahsen ne kadar ağır olursanız o kadar iyi. En basiti Ben evlendim 1 sene kaynanama anne diyemedim . Eltim daha sevgiliyken anne diye kadının totosında gezerdi. Aradan zaman geçince bunlar konuşuluyor . Bak büyük gelin böyleydi küçüğü böyle diye . Hediye konusuna gelirsek evet düşünebilirsiniz ama arada bir “vasıf “adı altında olması daha mantıklı olur. Nişanlı olsanız yeridir ama bence yapmayınKızlar cuma günüü erkek arkadaşımın annesinin doğum günü. Ben bir çiçek buketi göndermeyi düşünüyorum kendisi istanbulda ben başka şehirdeyim. Erkek arkadaşımda şuanda askerde yani aslında onun adına da kutlayacağım. İlişkimiz 3 yıllık bir ilişki henüz evlilik gündemi yok ama askerden döndüğünde düşünüyoruz. Çiçeğe not olarak güzel bir şey yazmak istiyorum ama bu konularda pek iyi değilim. Şiir gibi falan asla değil tabii ama kısa abartı olmayan ve anlamlı bir şeyler asla aklıma gelmiyor. Kadına abla diye hitap ediyorum ve güzel bir ilişkimiz var klasik iyi ki doğdun notu dışında güzel ne yazabilirim yardımcı olur musunuz lütfenn
Konuyu olduğu gibi yapıştırdımChatgpt yardımcı olur bu konuda ona sorsana.
Canım gerçekten benim kaynanamı bi tanısan sende çok seversin kendi annem nasılsa öyledir bana Allah var hakkını yiyemem . Burda mevzu kötü ilişki değil . İnşAllah sizde çok güzel gelin kaynana olursunuz ama gelin ata binene kadar yaaa nasip demiş böyle düşün bizde o yollardan geçtikay kızlar sizleri kim üzdü bilmiyorum ama gercekten dünyaya kapkaranlık bakıyorsunuz herkesin sizin gibi o malum gelin kaynana ilişkilerini yaşadığını zannediyorsunuz sanırım ama dışarıda farklı ve modern bir dünya daha var ben sadece güzel bir fikir alabilirim sanmistim ama gercekten herkes adına konusmuyorum da sadece bazılarınızın ici biraz kötü sanırım güzellik diliyorum
Hahahahahha sen şekillendiriyosun ama konuşa konuşa ona göre orta yollu bir mesaj buluyorKonuyu olduğu gibi yapıştırdımbu tavsiyeyle gırtlak gırtlağa 2 ayda gelmek garanti
Kaynanin cevabi suna bak oglumu sahiplenmiste bide adina cicek yolluyoKonuyu olduğu gibi yapıştırdımbu tavsiyeyle gırtlak gırtlağa 2 ayda gelmek garanti