Kızlar Yardım Daha Önce Profösyonel Olarak Buharla Cilt Temizliği Yaptıran Varmı???

kuseyy

Kocamın Kuzusuyummmmmmm:)
Kayıtlı Üye
17 Mart 2009
127
0
37
Kızlar ben sivilce tedavisi görüyorum doktorum cildimi temizletmem gerektiğini belirtti.Söylediğine göre buharla yüzümü temizliyceklermiş.Bana bi güzellik merkezini önerdi ama 125 lira dediler bana cok pahalı geldi bende baska yerdekini araştırdım orda 50liraymıs Acaba ucuz yapan güzellik merkezi yapamazmı kafam cok karıstı ya daha once yaptıran varmı nasıl basıtmı yanı her guzellik merkezi yaparmı:1no2:

Selam ben istanbul aydın üniversitesi cilt bakımı ve güzellik bölümü öğrencisiyim mesajını okudum ve öğrendiğim kadarıyla fikrimi belirtmek istedim.
Öncelikle cilt bakımı fiyatları merkezin bulunduğu semte kullanılan ürünlerin kalitesine ve yapan kişinin bilgisine göre değişiyor iyi bir cilt bakımı 80 liradan aşağı yapılmamalı bu birincisi
bir diğeri şu sivilce tedavisi görüyorsan sana cilt bakımı yapacak olan uzmanın çok ama çok dikkatli olması gerekiyor örneğin; cilt bakımı genelde masaj ile sonlanır ama sivilceli ciltte masaj uygulaması yapılmaz ve sivilceli cildin normal bir cillten hassas olacağını göz önüne alarak fazla buhar da vermekten kaçınırız bilmem anlatabildim mi :) yani dikkatli olmalısın seçim yaparken.

X