Kızlar yardım. Ateş faciası yaşıyoruz.

axgxlxixycamama

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2008
231
0
Çarşamba günü aşımızı olduk. 3 gündür ateşlenip duruyoruz. Bugünde 38,7 oldu ateşimiz. şurup fitil fayda yok. Kasıklarına koltuk altına ıslak pamuk gene olmadı. En sonunda yavrumu çeşmenin altına soktum. İşe yaradı. Şimdi 36,8 Napıcam bilemiyorum. Sizde de böyle bir sorun var mı? Yardım edin.

6. ay aşısı sanırım, geçmiş olsun, dikkat et, benimki ateş yaşamdı ama bol bol huysuzluk yaptı, ağır geliyor bebeklere 4 aşı, kaldıramıyorlr, buz amana kadar ki aşılarda sıkıntı yaşammaıştık, 6. aydakinde 3 gün mızmızlandı

ateş dşürücünü mutlaka içir, ılık duş faydalı olabilir

39 olursa acile götür

Canım geÇmıŞ olsun. Çok dıkkat etmek gerekıyo bu ateŞe. Aybukenın dedıgı gıbı duŞ aldır Çok soguk aldırmakta ıyı degıl dıkkat et.
Bız daha aŞımızı olmadık bılgım yok.ınŞllh bızdede sorun Çıkmaz.

ayy kıyamam yaa, ben çok korkuyorum bu ateş olayından, biz hiç yaşamadık daha utku doğduğundan beri, allahım da yaşatmasın.bencede duş aldır tatlım ama ılık duş, soğuk değil.

aayy canım yaa çok geçmiş olsun bizde pazartesi günü olucaz ve evde tek başıma olucam düşünmeye başlamıştım nasıl olacak die şimdi senide okuyunca dahada kafma taktım.bu aşı diğerşnden farklımı oluyor???

X