kızlar yardım annem cevaplarınızı bekliyor

bende merak edip araştırdım avukatşların da bu konuda fikir birliğinde olmadığı bunu etik bulmayanlar gibi hakkı olduğunu düşünen avukatlarda olduğu yazıyordu. diyelimki ben eczacıyım ben o bilgiyi edinmek için yıllarımı harcadım diye bana ilaç danışana bu bilgiyi parayla satmam ilacı parayla satarım. bu konuda fikir ayrılığımız var tartışmak anlamsız. yanlış yönlendirme olduysada siz yetişip düzelttiniz fikirlerimizi burda tartışıp gereksiz kirletmeyelim konuyu iyi akşamlar..

hayatımda ilk defa böyle bir şey duydum, insan kendi torunu yani OĞLUNUN KIZI'na neden çocuğuymuş gibi davranır hatta gider de nüfusuna alır, ne terbiyesizce, ahlaksızca bir şey, hiç bir mantığı yok aklım almıyor, babaanneniz sapık heralde, annenizin yerinde olsam çook önceden yapardım bunu. o babaanneyle de görüşmezdim.

Tôvbe yarabbim yaa. Bizim buralarda çocuğu olmayan yakın akraba istiyo zorla alıyo. Sizin babaaneniz almıs ilginç!!

30 yaşındaymış kız kardeşiniz olgun bir kadın artık onun için bi önemi yok......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…