Gebeliğe Hazırlık Kızlar yardım acil

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım ben tüp merkezinde test yaptırdım herhangi bir ücret almadılar

her
daha nasıl bir tedavi uygulayacaklarını söylemediler tüp bebek merkezinde verdim ben bunları bide adetinin üçüncü günü gel dediler net bişey demediği için daha fazla üzüldüm
herhangi bir adet geciktirici söktürücü ertesi gün hapı kullandın mı yakın zamanda

Kızlar merhaba 24 yaşındayım 1 sene doldu evliliğimde amh değeri 0.862 çıktı ilk defa yaptırdım doktor düşük dedi bilgisi olan lütfen yardım edebilir mi
Merhaba benim de aynı değer çıktı. 30 yaşındayım dün gittiğim doktor erken menopoza girersin acilen tüp bebek yapmanız gerek dedi yıkıldım

Yok canım kullanmadım niye ki
ben ertesi gün hapı aldıktan sonra verdiğim bir kan tahlilinde amh oranım 0,96 çıkmıştı ben tamamen ertesi gün hapına bağlamıştım o ara adetimde çok sık gecikiyordu bu hafta bende doktora gidicem tekrar amh testini tekrar isticem bakalım ne olacak

Merhaba benim de aynı değer çıktı. 30 yaşındayım dün gittiğim doktor erken menopoza girersin acilen tüp bebek yapmanız gerek dedi yıkıldım
ve banada acil tüp bebekkkk dediler ama ben ozaman vli bile değildim 3 yıl oldu evleneli bende merakla bekliyorum bu haftaki amh testimi paylaşırım sizinle artmamı olmuş azalmamı değişiyomu öğreniriz bu arada kalan yumurtalarınızında sağlıklı olması için stresten uzak durun mutlu olun

Yıkılma canım ilk duyduğumda ben de çok üzüldüm ama Allahtan gelene bişey yapamayız vardır Allah’ın bir bildiği inşAllah herşey gönlümüzce olur

Stres çok önemli gerçekten

Kızlar merhaba 24 yaşındayım 1 sene doldu evliliğimde amh değeri 0.862 çıktı ilk defa yaptırdım doktor düşük dedi bilgisi olan lütfen yardım edebilir mi
Merhaba Feyza, bende 28 yaşındayım benim amh değerimde 1.5 banada doktorum 6 ay dene olmadı başka tedavi deneriz dedi. Şuan prolaktin için ilaç kullandığımdan deneyemiyorum da. Yumurta ve sperm güçlendirici vitamin verdi Maxijuna eşinle beraber kullan dedi. İstersen sende doktoruna sorarak takviye olarak vitamin kullanabilirsin. Sperm sayısı ile ilgili biz hiç ölçüm yaptırmadık ama bir yerde okumuştum eğer öyle bir sorun varsa her gün ilişki önerilmiyor. Haftanın bazı günleri ilişki öneriliyor ki sperm birikimi olsun. Bu konuda belki doktorunuz bilgi vermiştir zaten. Umarım en kısa zamansa güzel haberler alırsınız

Anladım canım güzel mesajın için çok teşekkür ederim bende de daha tam net bişey demedi doktorum ne derse ona göre yazarım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…