• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar yardım acil

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşAllah canım evet her doktor muayenemde alttan baktığı zaman yumurtan var dedi ama bugün duyunca çok üzüldüm , eşimin sperm sayısı da 6 milyon😔
Canım eşinin de sonucu düşük maalesef. İnşallah hayırlı haberler alırsın. Sonuçta Rabbim ol deyince oluyor. Bizde erkek infertilitesinden muzdaribiz

Ege unv de yaptirdim bakiyorum bi sayfa 4den yuksek olmucak yaziyor bi sayfada 6 dan yuksek olmucak kafam karisti
Çok yüksek değil canım gayet güzel. Arkadaşımın 8 di, bi aktardan doğal macun vs aldı kullandı gebe kaldı. Yanıklar Baharat ti ismi bakabilirsin canım, İstanbulda isen gidebilirsin

Çok yüksek değil canım gayet güzel. Arkadaşımın 8 di, bi aktardan doğal macun vs aldı kullandı gebe kaldı. Yanıklar Baharat ti ismi bakabilirsin canım, İstanbulda isen gidebilirsin
Butun araliklarim normalse bundan sonraki asama rahim filmi cektirmek mi? Doktor kontorlune daha var o yuzden soruyorum, esimde de bi sorun yok normal değerlerimiz, napmaliyiz aceba meraktayim

Butun araliklarim normalse bundan sonraki asama rahim filmi cektirmek mi? Doktor kontorlune daha var o yuzden soruyorum, esimde de bi sorun yok normal değerlerimiz, napmaliyiz aceba meraktayim
Herşey normalse rahim filmi de çektir ona göre tedavini olursun canım.
Kaç yıldır istiyorsun çocuk?
Bildiğim kadarıyla yumurta fazla olunca düzenli çatlama olmuyor ama senin öyle aşırı yüksek değil, doktoruna görüş seni aydınlatır. Böyle stres yapma. Durumun kötü değil elhamdülillah :)

Merhaba canim..0.01 le hamile kalanlar var amh dusuklugu gebelige engel degil..ama muhakkak cektirmediysen rahim filmi cektir..ve fshinada baktir..kalite icin doktorun yonlendirmiatir belki vitamin felan veriliyor..
Gercekten varmı ben 40 yaşindayim gecen hafta amh bakildi 0.04 çok zor ihtimal dedi dr bebeginin olmasi tüp bebek dedi onada gücum yok normal asla olmaz dedi okadar yıkıldımki anlatamam simdi gezinirken yazini okudum gerçekten varmi

Gercekten varmı ben 40 yaşindayim gecen hafta amh bakildi 0.04 çok zor ihtimal dedi dr bebeginin olmasi tüp bebek dedi onada gücum yok normal asla olmaz dedi okadar yıkıldımki anlatamam simdi gezinirken yazini okudum gerçekten varmi
Canim benim doktorum soyledi..0.01 ile dogal uolla kalan hastalarim oldu diye..zaten bu bi cok yerde var..amh dogal yolla gebelige engel degil..ben 2 aydir cok denedim olmadi..nasibimizde yok..demekki..eylulde tup bebege baslicaz bizde..bakalim kismet.icini rahat tut sende..sadece sık sık birlikteligi ihmal etme

Canim benim doktorum soyledi..0.01 ile dogal uolla kalan hastalarim oldu diye..zaten bu bi cok yerde var..amh dogal yolla gebelige engel degil..ben 2 aydir cok denedim olmadi..nasibimizde yok..demekki..eylulde tup bebege baslicaz bizde..bakalim kismet.icini rahat tut sende..sadece sık sık birlikteligi ihmal etme
Sik sik berbaer oluyoruz 3 yıldir ugrasiyoruz asilama falanda yaptirdim simdide 4 gun gevti reglm en son 19 temmuzda olmustum 25 gunde bilemedin 26 gunde olurum olmadim ama artik testlerde negatifi gordugum ovin hep teste yapmiyorum ne bilim Allahım isteyen herkese nasip etsin rabbim😗

Herşey normalse rahim filmi de çektir ona göre tedavini olursun canım.
Kaç yıldır istiyorsun çocuk?
Bildiğim kadarıyla yumurta fazla olunca düzenli çatlama olmuyor ama senin öyle aşırı yüksek değil, doktoruna görüş seni aydınlatır. Böyle stres yapma. Durumun kötü değil elhamdülillah :)
14 ay oldu istiyoruz bakalim, haftaya netlesir tabi insallah kimsenin kucagini bos bırakmaz rabbim, cok teşekkür ederim sizede🙏🧿

Back