- 2 Mayıs 2020
- 423
- 175
- 33
- 29
- Konu Sahibi feyzakbulut
Gayet güzel canım , özel demi yaptırdın devlette mi5 benim nasil![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet güzel canım , özel demi yaptırdın devlette mi5 benim nasil![]()
Ege unv de yaptirdim bakiyorum bi sayfa 4den yuksek olmucak yaziyor bi sayfada 6 dan yuksek olmucak kafam karistiGayet güzel canım , özel demi yaptırdın devlette mi
Canım eşinin de sonucu düşük maalesef. İnşallah hayırlı haberler alırsın. Sonuçta Rabbim ol deyince oluyor. Bizde erkek infertilitesinden muzdaribizİnşAllah canım evet her doktor muayenemde alttan baktığı zaman yumurtan var dedi ama bugün duyunca çok üzüldüm , eşimin sperm sayısı da 6 milyon![]()
Çok yüksek değil canım gayet güzel. Arkadaşımın 8 di, bi aktardan doğal macun vs aldı kullandı gebe kaldı. Yanıklar Baharat ti ismi bakabilirsin canım, İstanbulda isen gidebilirsinEge unv de yaptirdim bakiyorum bi sayfa 4den yuksek olmucak yaziyor bi sayfada 6 dan yuksek olmucak kafam karisti
Butun araliklarim normalse bundan sonraki asama rahim filmi cektirmek mi? Doktor kontorlune daha var o yuzden soruyorum, esimde de bi sorun yok normal değerlerimiz, napmaliyiz aceba meraktayimÇok yüksek değil canım gayet güzel. Arkadaşımın 8 di, bi aktardan doğal macun vs aldı kullandı gebe kaldı. Yanıklar Baharat ti ismi bakabilirsin canım, İstanbulda isen gidebilirsin
Herşey normalse rahim filmi de çektir ona göre tedavini olursun canım.Butun araliklarim normalse bundan sonraki asama rahim filmi cektirmek mi? Doktor kontorlune daha var o yuzden soruyorum, esimde de bi sorun yok normal değerlerimiz, napmaliyiz aceba meraktayim
Gercekten varmı ben 40 yaşindayim gecen hafta amh bakildi 0.04 çok zor ihtimal dedi dr bebeginin olmasi tüp bebek dedi onada gücum yok normal asla olmaz dedi okadar yıkıldımki anlatamam simdi gezinirken yazini okudum gerçekten varmiMerhaba canim..0.01 le hamile kalanlar var amh dusuklugu gebelige engel degil..ama muhakkak cektirmediysen rahim filmi cektir..ve fshinada baktir..kalite icin doktorun yonlendirmiatir belki vitamin felan veriliyor..
Canim benim doktorum soyledi..0.01 ile dogal uolla kalan hastalarim oldu diye..zaten bu bi cok yerde var..amh dogal yolla gebelige engel degil..ben 2 aydir cok denedim olmadi..nasibimizde yok..demekki..eylulde tup bebege baslicaz bizde..bakalim kismet.icini rahat tut sende..sadece sık sık birlikteligi ihmal etmeGercekten varmı ben 40 yaşindayim gecen hafta amh bakildi 0.04 çok zor ihtimal dedi dr bebeginin olmasi tüp bebek dedi onada gücum yok normal asla olmaz dedi okadar yıkıldımki anlatamam simdi gezinirken yazini okudum gerçekten varmi
Sik sik berbaer oluyoruz 3 yıldir ugrasiyoruz asilama falanda yaptirdim simdide 4 gun gevti reglm en son 19 temmuzda olmustum 25 gunde bilemedin 26 gunde olurum olmadim ama artik testlerde negatifi gordugum ovin hep teste yapmiyorum ne bilim Allahım isteyen herkese nasip etsin rabbimCanim benim doktorum soyledi..0.01 ile dogal uolla kalan hastalarim oldu diye..zaten bu bi cok yerde var..amh dogal yolla gebelige engel degil..ben 2 aydir cok denedim olmadi..nasibimizde yok..demekki..eylulde tup bebege baslicaz bizde..bakalim kismet.icini rahat tut sende..sadece sık sık birlikteligi ihmal etme
14 ay oldu istiyoruz bakalim, haftaya netlesir tabi insallah kimsenin kucagini bos bırakmaz rabbim, cok teşekkür ederim sizedeHerşey normalse rahim filmi de çektir ona göre tedavini olursun canım.
Kaç yıldır istiyorsun çocuk?
Bildiğim kadarıyla yumurta fazla olunca düzenli çatlama olmuyor ama senin öyle aşırı yüksek değil, doktoruna görüş seni aydınlatır. Böyle stres yapma. Durumun kötü değil elhamdülillah :)
Amin amin canım.14 ay oldu istiyoruz bakalim, haftaya netlesir tabi insallah kimsenin kucagini bos bırakmaz rabbim, cok teşekkür ederim sizede![]()
Malesef canım ama herşey Allahtan ol deyince olur inşAllah nasip olur isteyen herkese nasip eder rabbim İnşAllahCanım eşinin de sonucu düşük maalesef. İnşallah hayırlı haberler alırsın. Sonuçta Rabbim ol deyince oluyor. Bizde erkek infertilitesinden muzdaribiz