• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yardıııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmm

• Konu Sahibi Konu Sahibi rehal
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

rehal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
407
0
116
Amasya
kızlar adetime 5 gün var sabah idrar testi yaptım negatif çıktı bu ay çatlatma iğnesi oldum doktor progestan verdi size sorum şu anlaşılan hamile değilim progestan adet geciktirir mi bana cevap verirmisinz lutfen çok merak edyorum

kızlar adetime 5 gün var sabah idrar testi yaptım negatif çıktı bu ay çatlatma iğnesi oldum doktor progestan verdi size sorum şu anlaşılan hamile değilim progestan adet geciktirir mi bana cevap verirmisinz lutfen çok merak edyorum

progestan duşuk önleyıcı degılmı ben gecıktırmez dıe bılıyorum erken yapmışsın iğnenın kacıncı gunu

Testi erken yapmissin tatlim ya adet gecikmesinden sonra yapman lazim. Adet gecikmeden doktorlar kan testi bile yapmak istemiyolar cikmaz diye ki idrar testinde hic çıkmaz şu an. Progestan eger bebek olusursa saglamca tutunsun amaciyla veriyolar diye biliyorum. Benim de dusuk tahlikem vardi 8.haftada kullanmistim progestani..
insallah hamilesindir sen dikkt et gene :) hadi hayirlisi :)

progestan duşuk önleyıcı degılmı ben gecıktırmez dıe bılıyorum erken yapmışsın iğnenın kacıncı gunu

evet düşük önleyici canım iğneyi olalı bu gün 14 gün ben 3 düşük yaptım 3 gebeliğimde de göüslerim şişti ve aşırı acıyodu sütyene sığmıyodu ama bu seer hiç bir belirtim yk her gebelikte aynı belirti olur mu bilmiyom ama bu ay hiç hamileymişim gibi gelmiyo çok umutsuzum

Testi erken yapmissin tatlim ya adet gecikmesinden sonra yapman lazim. Adet gecikmeden doktorlar kan testi bile yapmak istemiyolar cikmaz diye ki idrar testinde hic çıkmaz şu an. Progestan eger bebek olusursa saglamca tutunsun amaciyla veriyolar diye biliyorum. Benim de dusuk tahlikem vardi 8.haftada kullanmistim progestani..
insallah hamilesindir sen dikkt et gene :) hadi hayirlisi :)

canım ya erken yaptım ama doktora geçen cumartesi gitmiştim doktr bu hafta sonuna doğru yaptır dedi ondan dolayı yaptım bende inşallah vardır allahım isteyen herkeze nasip etsin inşallah cevabın içinde çok teşekkür ederim

evet düşük önleyici canım iğneyi olalı bu gün 14 gün ben 3 düşük yaptım 3 gebeliğimde de göüslerim şişti ve aşırı acıyodu sütyene sığmıyodu ama bu seer hiç bir belirtim yk her gebelikte aynı belirti olur mu bilmiyom ama bu ay hiç hamileymişim gibi gelmiyo çok umutsuzum

idrarda erkendır belkı erkendır canım ya kan testı en ıyısı regl olana kadar umudunu kesme inşallah hamilesindir her defasında aynı belırtı olmaz

Son düzenleme:
idrarda erkendır belkı erkendır canım ya kan testı en ıyısı regl olana kadar umudunu kesme inşallah hamilesindir her defasında aynı belırtı olmaz

inşallah canım cumaya kadar adet olmazsam cuma yapıcam çok istyorum aslında içimden bir ses hamilesin dyo ama çok merak ediyorum acaba pazartesi yapsam mı sence

28 gunde adet olurum,bugun 28 ci gun adet belirtisi bile yok,bende kan testi yaptırdım 0-5 cıktı degerim negatif:((( cok uzgunum ve o an dayanamadım agladım hastanede,sizce bir iki gün sonra yıne kan testi yaptırayımmı,napim ben:((( bu ay ilk defa klomen vermistı doktor yumurtamda 20 m di,catlatma iğnesi olmadı,simdi napim ben doktor bekle dedi:( yumurtam büyüdüğü günden bu güne 12 gün gecti,erkenmi davrandım test icic:(((( ama en gec bugun adet olmam lazımdııııııı:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

Back