• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Kizlar yakismismi bana? kararsizim

canım benimmm :gitme: çok duygulandım sadece üst de olsa gelinlikle görünce:gitme:

Allah gönlüne göre versin canım benim ama fiziğin çok uygun çok hoş görünüyosun bayağı kilo vermişsin maşallah:nazar: her gelin elbet güzel olur ama çok daha güzel modeller bulabilirsin canım, straplez modeli dört gözle bekliyorum :asigim:

canım açıkçası bende beğenmedim...

ikiside birbirine benziyor...zaten sadece üst koymuşsun ,ikisinin de üstü benziyor...çok geniş,yukarı doğru...kaba geldi bana...daha zarif birşeyler bak....

bu arada sen evli değil miydin zaten,bebekte vardı yanlış hatırlamıyorsam:uhm:

bencede yakışmı ama boydan koysan daha iyi olur bütün olarak görüp karar vermek lazım. üstü hoş.

islemesi cok güzel ama üst kismi bence biras cirkin.. yani begenmedim sanki agac gibi gözüküyor , birde gögüslerini büyük göstermis ..., yorumu agir mi yapdim ne... kusura bakma ... eyvahedigeldismile

buda cok göz yoruyor..nasıl bir işlemesi olduğunu anlıyamadım canım..başka modelelre bakmanı tavsiye ederim:))

Göğüslerin büyükse biraz daha toparlayıcı modeller seçersen daha iyi olur sanki. Nasıl bir şey diye sorma ben de bilmiyorum :)) Ama illa ki vardır daha küçük gösteren gelinlikler. Özellikle ilk model iyice büyük göstermiş.

iki gelinlikte senin vucuduna oturmuyor bıseyler eksık yada fazla ..
şöyle daha naif , sadece ama kaliteli ağır modellere baksan olazmı acaba ?

cnmmm içini kaçırmak istemem ama daha güzellerini bulabilirsin..ama ikisi arasında tercih yap dersen 1:)

mesela

4989.jpg

başka model baksan daha iyi..
1.model gögüs kısmını fazla geniş göstermiş..
2.beğenmedim..

göğüslerin zaten büyükse bu modeller dahada büyük gösterir
işlemeside çok abartıydı 2 modelin daha şık modeller bulabilirsin canım
gönlüne göre olur inşallah

cnm açıkçası ben de ikisini de pek beğenmedim,oturmamış üstüne daha sade düz straplez modellere baksan...

Back