• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yakında evlenicem yardım edermisiniz?

crazy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2007
622
3
0
İstanbul
kızlar temmuzun 5 inde evleniyorum haziranın 24 ü gibi hastalanıcam hap kullanmayı düşünüyorum yani hap kullanmaya başladıktan 10 gün sonra evlenicem sizce hapın korunmak açısından faydası olurmu süre az olduğu için soruyorum.İlaç kullanmayı düşünmüyordum çünkü biraz kansızım ve 30 yaşındayım gerçi birkaç ay kullanmak istiyorum yalnızca çünkü ilerde çocuk istediğim taktirde problem olabilir diye düşündüm.Yasmin kullanıcaktım ancak hormon seviyesi düşük olduğu için daha erken başlamam gerekirmiş geç kaldım bir eczacı ginera yı önerdi siz ne diyorsunuz bu konuda yardımcı olrmusunuz?

kızlar temmuzun 5 inde evleniyorum haziranın 24 ü gibi hastalanıcam hap kullanmayı düşünüyorum yani hap kullanmaya başladıktan 10 gün sonra evlenicem sizce hapın korunmak açısından faydası olurmu süre az olduğu için soruyorum.İlaç kullanmayı düşünmüyordum çünkü biraz kansızım ve 30 yaşındayım gerçi birkaç ay kullanmak istiyorum yalnızca çünkü ilerde çocuk istediğim taktirde problem olabilir diye düşündüm.Yasmin kullanıcaktım ancak hormon seviyesi düşük olduğu için daha erken başlamam gerekirmiş geç kaldım bir eczacı ginera yı önerdi siz ne diyorsunuz bu konuda yardımcı olrmusunuz?
canım bana kalsa hiç korunma derim çünkü haa deyince zaten hamile kalınmıyo amma allahın işide belli olmaz tabi.yaşım 30 diyosun anne olmak için fazle geç kalma bence,hap meselesine gelince bunu mutlaka doktor tavsiye etsin çünkü eczacının vermemsi gerekiyor bende düğünüme 1 ay varken kullandım eczaneye almak için gittiğimde vermediler yanliş hatırlamıyosan hatt asağlık ocağında bilşe vermediler doktora gitmem gerktiğini söyledilerr.sonra doktora gittim yaşımı sigara içip içmediğimi sordu, durumumu anlattım onların doğrultusunda bana yasmin vermişti.yasmini 4 ay kadar kullandım sonra memelerimde kitle yaptı ve bıraktım çok yararlı bişi değil yani işte benimde doüum kontrol haplarıyla olan hikayem böyle.haaa bide 6 ay bebek için uğraştık.altı aın sonunda hamile kaldım.

Canım,
Trakyalıya katılıyorum. Hiç kullanmamanı tavsiye ediyorum hemen zaten kalınmıyor yani tabi istisnalarda yok diil ama başka korunma yollarıda var bunu araştır yani ilaç tehlikeli daha sonra çocuk istediğinde sorun yarata biliyor benim olmadı 2,5 sene uğraştım tüp bebek yaptık ondada olmadı şimdi Allahıma şükürler olsun bebek bekliyorum Allah sizede nasip etsin işallah sevgiler ve yeni kuracağın yuvanda mutluluklar dilerim

arkadaşlara bende katılıyorum.ben ilk yıl salak gibi korundum.şimdi 6 yıla giriyoruz hala bebiş yok.varya hangi ilacı kullanırsan kullan mutlaka yan etki yapar.ha bazı kullananlar var kesince oluyor oda bi şans.yaşında 30 bekleme derim.ama yinede kara sizin.dilerim güzel bir yuvanız ve bebişinizle bir ömür boyu mutlu yaşarsınız.

canım bencede hiç kullanma eşin korunsun bir süre sonra zaten ister istemez bebek düşüneceksin ..yaşında uygun bence..ben çok pişmanım 3 ay diane 35 ile korundum hemde dr muayenesi ile sonra çok pişman oldum .bebek istedik olmadı 2 yıl sonunda tedavilerle hamile kalabildim..ilaç bende yumurtalık kisti oluşturduğu için tedavim uzun sürdü..24 yaşındaydım evlendiğimde erken dedim şimdi 27 oldum 5 aylık hamileyim ..bence erteleme..

Back