Maşallah bissuru bir şeyler yapmışsın hangisi etkili oldu acaba ama bu inciri kürü unbende yaptım cevabın için teşekkür ederim bunları bı denemeye caliscamCanim ben yakiyi bilmiyorum ama sana şöyle anlatayim nasıl hamile.kaldigimi ebegümeci kaynat.buharin üstüne 3 gün oturdum her gece yaptim 10 dakika falan oturdum oturduktan 1 saat sonra ilişkiye girdim ve bacaklarımı bisiklet sürer gibi öyle yaptım ve bide köpek pozisyonu yaptım ve birde soğan suyu ve kekik suyu içtim havuç suyu incir suyu içtim inciri 9 gün karanlıkta bekletip yedim ve bide birtane kadına gittim göbeğimi kaldırdım ucgun boyunca
Buharın üstüne derken yeni tam içine girmeden mi oturdunuzCanim ben yakiyi bilmiyorum ama sana şöyle anlatayim nasıl hamile.kaldigimi ebegümeci kaynat.buharin üstüne 3 gün oturdum her gece yaptim 10 dakika falan oturdum oturduktan 1 saat sonra ilişkiye girdim ve bacaklarımı bisiklet sürer gibi öyle yaptım ve bide köpek pozisyonu yaptım ve birde soğan suyu ve kekik suyu içtim havuç suyu incir suyu içtim inciri 9 gün karanlıkta bekletip yedim ve bide birtane kadına gittim göbeğimi kaldırdım ucgun boyunca
Kaynatik tencerenin içinde banyoya bıraktım ztaen tam üstüne oturamazsin çünkü popon yanar böyle çömel üstünde yani kurbağa şekli gibi 3 gün üst üste yap ve her yaptığından 1 saat sonra ilişkiye gir bacaklarını yukarı kaldır yada köpek pozisyonunda yap öylece 15 dk kal ve bide o ara ebegümeciyi 6. 7 gün boyunca aç karnina ve akşam içBuharın üstüne derken yeni tam içine girmeden mi oturdunuz
Ama bunları yapmadan önce bitane bilen bir kadın vardı ebe adetliyken 3 gün boyunca göbeğimi kaldırdı sabunladi sonra ebegumenin üstüne oturdum adeten çıktığım an otuurdum canim aklında bulunsunBuharın üstüne derken yeni tam içine girmeden mi oturdunuz
butun bunlari bir ay icindemi yaptiniz nasil dayandin kiizCanim ben yakiyi bilmiyorum ama sana şöyle anlatayim nasıl hamile.kaldigimi ebegümeci kaynat.buharin üstüne 3 gün oturdum her gece yaptim 10 dakika falan oturdum oturduktan 1 saat sonra ilişkiye girdim ve bacaklarımı bisiklet sürer gibi öyle yaptım ve bide köpek pozisyonu yaptım ve birde soğan suyu ve kekik suyu içtim havuç suyu incir suyu içtim inciri 9 gün karanlıkta bekletip yedim ve bide birtane kadına gittim göbeğimi kaldırdım ucgun boyunca
bnde cok seyler denedim ama olmuyo vallaİnşallah sizede vesile olurçok dua etim çok çok
Benim yaptıklarından denedigim hiç oldumubnde cok seyler denedim ama olmuyo valla
Ama bunları yapmadan önce bitane bilen bir kadın vardı ebe adetliyken 3 gün boyunca göbeğimi kaldırdı sabunladi sonra ebegumenin üstüne oturdum adeten çıktığım an otuurdum canim aklında bulunsun
Bu köpek pozisyonunnu bu kaç gündür çok duyuyorum önüme çıktı burda bir yerdede kaç kişi yapmış ve tutmuş bende yapicam çünkü bir şey çok önüme geliyorsa sanki işaret gibi oluyor bende böyle şeylere inanıyorum Allah nasip etsin inşallah sağlıkla isteyen herkese içinde bana da inşallah AminKaynatik tencerenin içinde banyoya bıraktım ztaen tam üstüne oturamazsin çünkü popon yanar böyle çömel üstünde yani kurbağa şekli gibi 3 gün üst üste yap ve her yaptığından 1 saat sonra ilişkiye gir bacaklarını yukarı kaldır yada köpek pozisyonunda yap öylece 15 dk kal ve bide o ara ebegümeciyi 6. 7 gün boyunca aç karnina ve akşam iç
Bn denedim cnm evet ama ise yaramadi bndeYakı denediniz mi merak ettim ben deneyeceğim de
Demekki baya bir şeyler denemizsin ben bu ay hayıt tohumu diye bir şey var bissuru bissuru şeyler var bilmiyorum herkes bir şey diyor iste çakşır suyu gibi gibi ben bu ay kesinlikle yakıyı kullanmayi düşünüyorum ama hayıt tohumu da dusundumde cok şey karıştırcam artık folik asit kullanıyorum artık kafamda karışık bu aydan sonra gidicem bı bölüme bakalım hayirlisiBn denedim cnm evet ama ise yaramadi bnde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?