meraba canim internetten baktin mi kekik cayinin zarari varmi kiYa bana nie kimse cvp yazmioo(
Bebisim olmasini cok istedigim icin her adimimda va varsa die temkinli oluorum ins vardir kizlar dua edinIc cnk doktorlar hamile oldgunu ogrenene kdar btun yaptgin kafidir derler ic hic birsey olmaz Allahn izniyle ama papatya v.b. icme zarari olablir
Şansımdan bgun cumartesi ecz yok yataktan kalkamiorum sabahtan beri kaldim tek başımaYada eczaneden tanflex bogaz spreyi al iyi geliyor 5 tl
Ins en yakin zamanda hayirli saglikli evlatlarimz olur canimIns. Tatlim bnde cok istyorum dkkat edyorum varsa dye
cnm ben hamile oldugumj bilmeden cok hastalanmistim bogaz agrisi grip ates oksuruk.pensilin vurundum 15 gun yine hamileligi bilmeden tum ilaclari ictim.sukur hic bisey olmadi ama tabiki ya varsa diye hareket etmekte fayda var.umarim hamilesindirMerhaba kizlar bu ay bazi belirtilerden dolayi hamile gbi hissediorum kendimi adet olmamayi bkliorum sabirsizlikla :) bu arada da bogazim cok sisti kekik cayi cok ii gelio ama korkuorum dusuge sebeb olur filan die duydum napabilirim?
Ay insss cnm yaaaa:) Ilac yine zor durumda iciorum ama bu kekigin söktürücü etkisinden dolayi cocugu atiomus sanirim o beni korkuttu 6 gun kaldi adetime yine degilsem sogan kuru yapicam artkcnm ben hamile oldugumj bilmeden cok hastalanmistim bogaz agrisi grip ates oksuruk.pensilin vurundum 15 gun yine hamileligi bilmeden tum ilaclari ictim.sukur hic bisey olmadi ama tabiki ya varsa diye hareket etmekte fayda var.umarim hamilesindir
cnm dikkat et sonucu ogrenene kadar az kalmis zaten hadi insallah:)Ay insss cnm yaaaa:) Ilac yine zor durumda iciorum ama bu kekigin söktürücü etkisinden dolayi cocugu atiomus sanirim o beni korkuttu 6 gun kaldi adetime yine degilsem sogan kuru yapicam artk
canım içme.az sabret.sıcak tut kendini.emeklerini düşün :)Evet smdi baktim dusuge sebeb olabilir dio ne icsem kurtulsam bu bogaz agrisindan bilemedim
canım içme.az sabret.sıcak tut kendini.emeklerini düşün :)[/QUOTE bazen diorum aman yine hamile degilimdir zaten die sonrada dedigin gibi emeklerim o dualarimm aklıma gelio en iisi icmemek
ınsall hamıssındır cnm kendıne dıkkat et bılmedıgın selerı tuketme ıyı haberlerı beklıomEvet smdi baktim dusuge sebeb olabilir dio ne icsem kurtulsam bu bogaz agrisindan bilemedim
Tsk ederim cnm Allah hepimizin dualarını kabul etsin ins hamişimdirde sevincimi szinle paylasirim:)ınsall hamıssındır cnm kendıne dıkkat et bılmedıgın selerı tuketme ıyı haberlerı beklıom
Allah gönlüne gore versin cnm :)5 aylik evliyim tatlim ama ilk denememiz dha ins. Ilk seferde tutar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?