• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar ya hamileysemm:)

eylullnaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2014
19
4
3
Merhaba kizlar bu ay bazi belirtilerden dolayi hamile gbi hissediorum kendimi adet olmamayi bkliorum sabirsizlikla :) bu arada da bogazim cok sisti kekik cayi cok ii gelio ama korkuorum dusuge sebeb olur filan die duydum napabilirim?

Ic cnk doktorlar hamile oldgunu ogrenene kdar btun yaptgin kafidir derler ic hic birsey olmaz Allahn izniyle ama papatya v.b. icme zarari olablir

Evet smdi baktim dusuge sebeb olabilir dio ne icsem kurtulsam bu bogaz agrisindan bilemedim

Merhaba kizlar bu ay bazi belirtilerden dolayi hamile gbi hissediorum kendimi adet olmamayi bkliorum sabirsizlikla :) bu arada da bogazim cok sisti kekik cayi cok ii gelio ama korkuorum dusuge sebeb olur filan die duydum napabilirim?
cnm ben hamile oldugumj bilmeden cok hastalanmistim bogaz agrisi grip ates oksuruk.pensilin vurundum 15 gun yine hamileligi bilmeden tum ilaclari ictim.sukur hic bisey olmadi ama tabiki ya varsa diye hareket etmekte fayda var.umarim hamilesindir

cnm ben hamile oldugumj bilmeden cok hastalanmistim bogaz agrisi grip ates oksuruk.pensilin vurundum 15 gun yine hamileligi bilmeden tum ilaclari ictim.sukur hic bisey olmadi ama tabiki ya varsa diye hareket etmekte fayda var.umarim hamilesindir
Ay insss cnm yaaaa:) Ilac yine zor durumda iciorum ama bu kekigin söktürücü etkisinden dolayi cocugu atiomus sanirim o beni korkuttu 6 gun kaldi adetime yine degilsem sogan kuru yapicam artk

kizlar bu ay guzel bir ay olsun ve hamis olalim cnm sen dikkat et benim kayinvalidem ebe maydonozu cig bile yeme demisti onunda sòkturucu etkisi var ilik su bal limon ic alir agriui ;)

Back