Kızlar! Vücudumda yeni ben ler çıktı!!

tubitak

-Her şey Güzel Olacak-
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
836
341
73
evet az önce fark ettim sol kolumda bacağımda ay deli olucam bu benler neden çıkar ??

Bende de sonradan çok ben çıktı çıkmaya da devam ediyor. En son tam meme üzerinde çıkınca doktor bunu hemen alalım dedi ve aldırdım çok şükür bir şey çıkmadı. Bir genel cerraha danışın içinizin rahat etmesi için.

Ben et beni çıktı cikali vücuduma sabundan başka bişey surmuyorum özellikle bir marka var koltuk altı deodoranti onu kullanıyordum koltuk altımda çıkmaya başladı gerçi onun bir çok ürünü bende et beni yaptı. Bende başka markaya gectim koltuk altı için. Kullandığın ürünlerden de olabilir diye düşünüyorum benimki o yüzden oldu çünkü

Bende de cikti sonradan.

Kizlar cok dikkatli olmak lazim ben aldirma islerinde. Bi tanidigimiz benini aldirdiktan sonra rahatsizlandi ve 2-3 ay gibi kisa bi surede vefat etti.

Bende de cikti sonradan.

Kizlar cok dikkatli olmak lazim ben aldirma islerinde. Bi tanidigimiz benini aldirdiktan sonra rahatsizlandi ve 2-3 ay gibi kisa bi surede vefat etti.

Ayy Allah korusun çok şükür yüzünden yok kol ve bacağımda aldırmam yanı ama korktum sabah sabah kolumda 5-4 tane falan bacağımda aynı offff

Vallahi hep aynı marka kullanıyorum herhangi birşey olmadı eskiden

Bende de cikti sonradan.

Hadi ya bak korktum şimdi :/ benimkiler arada kopuyor çünkü et beni aldırmak nasıl ölüme götürüyor nasıl ya

Vallahi hep aynı marka kullanıyorum herhangi birşey olmadı eskiden
Doğrudur canım sadece ihtimal söyledim başıma geldi çünkü bir doktora görünmekte fayda var. Son yıllarda çok kişiden duyuyorum bunu nedendir bilmiyorum

Et beni degil normal k.rengi ben bende cook var. Aileden geliyor genetik beyaz tenliyim cunku. Kotu durmuyor ayrica kullandiklarinizla alakali degil. Her daim iyi bir koruyucu kullanin. Gunesi cok sever benler urerler.

Bende de cikti sonradan.

Yanlış bilgiler veriyorsunuz insanları korkutup ölümlerine sebep olabilirsiniz burası büyük bir forum vefat etmesinin sebebi bu değildir.

"Tıbben benlerin kesilip çıkartılmasının hastaya hiçbir zararının olmadığı kesin olarak kanıtlanmıştır. Kanserleşmiş olsa bile benlerden parça alınması ya da tamamen çıkartılmasının hiçbir sakıncası yoktur. Aksine riskli bir benin ya da kanser değişimlerinin başlamış olduğu bir benin alınmamasının, teşhis ve tedavide geç kalınması gibi çok önemli zararları olabilir. "

siz de bilip bilmeden beni bu sekilde suclayamazsiniz. yanlis bilgi vermiyorum, basimizdan gecen bir olayi paylastim, daha titiz olunmasi adina. korku da salmiyorum. demek istedigim aldirmak istediginizde bir doktor yerine birden fazla doktora gorunup, alaninda en uzmanina yonelmeniz idi.
her zaman pembe gozluklerimizi takip mi yorum yapacagiz burda? boyle bir kural var da ben mi bilmiyorum?

Yeni oluşan benler et beni mi yoksa normal bildiğimiz ben mi? Benim bildiğim kadarıyla et beni çok terleyen bölgelerimizde ortaya çıkabiliyor. Yine güneş de ben oluşumunda çok etkili. Sakıncası olacağını sanmıyorum ama şüpheli geliyorsa doktora görünmelisiniz. Ama benler yaşadığımız müddetçe vücudumuzda ortaya çıkabiliyor.

ölüm sebebi beni aldırmak mı

ölüm sebebi beni aldırmak mı

evet raporda boyle cikti, ondan kaynakli oldugu tespit edildi.
isteyen inanir, istemeyen inanmaz.
benim amacim korku salmak degil, az once de belirttigim gibi birden fazla doktora gorunup bu ise kalkismak.
daha da bi sey yazmicam.
sevgiler, saglikli gunler.

Normal kahverengi ben

Normal kahverengi ben

Benlerin kesin oluşum nedeni belli değil ama genelde güneşten oluyor. Güneş ışınlarından koruyucu ürünler kullanın. Bunun dışında ekstra yapabileceğiniz bir şey yok sanırım. Zararsızdır onlar. Görüntü olaraksa yapacak bir şey yok maalesef. Bacak kapatıcı ürünler var onlardan kullanabilirsiniz ama çok çirkin gözükmezler sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…