Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de cikti sonradan.
Kizlar cok dikkatli olmak lazim ben aldirma islerinde. Bi tanidigimiz benini aldirdiktan sonra rahatsizlandi ve 2-3 ay gibi kisa bi surede vefat etti.
Ben et beni çıktı cikali vücuduma sabundan başka bişey surmuyorum özellikle bir marka var koltuk altı deodoranti onu kullanıyordum koltuk altımda çıkmaya başladı gerçi onun bir çok ürünü bende et beni yaptı. Bende başka markaya gectim koltuk altı için. Kullandığın ürünlerden de olabilir diye düşünüyorum benimki o yüzden oldu çünkü
Hadi ya bak korktum şimdi :/ benimkiler arada kopuyor çünkü et beni aldırmak nasıl ölüme götürüyor nasıl yaBende de cikti sonradan.
Kizlar cok dikkatli olmak lazim ben aldirma islerinde. Bi tanidigimiz benini aldirdiktan sonra rahatsizlandi ve 2-3 ay gibi kisa bi surede vefat etti.
Doğrudur canım sadece ihtimal söyledim başıma geldi çünkü bir doktora görünmekte fayda var. Son yıllarda çok kişiden duyuyorum bunu nedendir bilmiyorumVallahi hep aynı marka kullanıyorum herhangi birşey olmadı eskiden
Hadi ya bak korktum şimdi :/ benimkiler arada kopuyor çünkü et beni aldırmak nasıl ölüme götürüyor nasıl ya
Çok enteresan gerçekten.canim et beni miydi normal ben miydi ondan emin degilim ama ben bacagindaydi ondan eminim.
Yanlış bilgiler veriyorsunuz insanları korkutup ölümlerine sebep olabilirsiniz burası büyük bir forum vefat etmesinin sebebi bu değildir.Bende de cikti sonradan.
Yanlış bilgiler veriyorsunuz insanları korkutup ölümlerine sebep olabilirsiniz burası büyük bir forum vefat etmesinin sebebi bu değildir.
"Tıbben benlerin kesilip çıkartılmasının hastaya hiçbir zararının olmadığı kesin olarak kanıtlanmıştır. Kanserleşmiş olsa bile benlerden parça alınması ya da tamamen çıkartılmasının hiçbir sakıncası yoktur. Aksine riskli bir benin ya da kanser değişimlerinin başlamış olduğu bir benin alınmamasının, teşhis ve tedavide geç kalınması gibi çok önemli zararları olabilir. "
ölüm sebebi beni aldırmak mısiz de bilip bilmeden beni bu sekilde suclayamazsiniz. yanlis bilgi vermiyorum, basimizdan gecen bir olayi paylastim, daha titiz olunmasi adina. korku da salmiyorum. demek istedigim aldirmak istediginizde bir doktor yerine birden fazla doktora gorunup, alaninda en uzmanina yonelmeniz idi.
her zaman pembe gozluklerimizi takip mi yorum yapacagiz burda? boyle bir kural var da ben mi bilmiyorum?
ölüm sebebi beni aldırmak mı
Yeni oluşan benler et beni mi yoksa normal bildiğimiz ben mi? Benim bildiğim kadarıyla et beni çok terleyen bölgelerimizde ortaya çıkabiliyor. Yine güneş de ben oluşumunda çok etkili. Sakıncası olacağını sanmıyorum ama şüpheli geliyorsa doktora görünmelisiniz. Ama benler yaşadığımız müddetçe vücudumuzda ortaya çıkabiliyor.
Normal kahverengi ben