• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar varmı bildiğiniz harika bi koku....

Kenzo Flower gercekten cok güzel bir koku belki bende 40 cesit var ama bu senelerdir vazgecemedigim bir koku
biraz agir ama cok hos koku istersen
Dior Hypnotic Poison tafsiye ederim her tende bir baska harika kokuyor

hafif ama kalıcı ve farkedilir kokuları tercih edersen;
Lanvin-Oxygene,
Britney Spears-Curious,
Karen Low-Pure Sensation
opuyorumnanaktan
.

dolce gabbana klasik olan kırmızı kadife kutuda kırmızı kapaklı bir parfüm
Bu parfüm pek duyulmamış bir koku En azından ben çevremde fazla rastlamadım.Biraz ağır gece kullanıma da gündüz kullanımada uygun.Fakat kışlık bir koku.Bence çok etkileyici ve inanılmaz kalıcı.Günlerce giysilerimden çıkmıyor kokusu.Bazen hiç sıkmıyorum.Daha önce giysimde kalan koku bile yetiyor buram buram

cnm bunun kokusu nasıl baharat,şeker,çiçek........ :) hangisiiiibayanssulusmile

canım d&g by dolce gabanna var benim bildiğim o da kaplan derisi gibi bir kutusu var onun kokusu çok güzel çok kalıcı oriantal odunsu bir kokusu ve çok kadınsı ben bir aynı adla bu kokusunu biliyorum.onun tam adı ne acaba?boshayallersmile

işte kızlar benim dedğim harika koku bu bayanssulusmile

Eklentiler

• $by by d&g.jpg
    $by by d&g.jpg
    25,1 KB · Görüntüleme: 78
katılıyorum britney serisi ben pembe şişe olanı kullandım yarın sanırım midnight olan mor şişe ondan alıcam mükemmel kalıcı yaaaaaa ayrıca pembe olan o kadar tatlı bir koku ki kendimi süper hissediyorummmm herkese tavsiye ederim koku bende kalmıyor diyenlere özellikle tavsiyemdir çünkü bende hiç bir parfüm bunun kadar durmadı

evett canım ya mükememll bişeyy herkes durduruo soruyo erkekler falannkaydirigubbakcemile3 hatta biri şey demişti senle aynı otobüsefalan binsem bi daha inmek istemem bu nası bi koku demiştikaydirigubbakcemile2 sonra adını alıp kız arkadaşına almış bu parfümükaydirigubbakcemile3kesinlikle ek geçerim bu kokuyu

evett canım ya mükememll bişeyy herkes durduruo soruyo erkekler falannkaydirigubbakcemile3 hatta biri şey demişti senle aynı otobüsefalan binsem bi daha inmek istemem bu nası bi koku demiştikaydirigubbakcemile2 sonra adını alıp kız arkadaşına almış bu parfümükaydirigubbakcemile3kesinlikle ek geçerim bu kokuyu

cnm midnight pembe mi yoksa mor şişe olanımı hanğisi daha kalıcı

channel chance :))

jovan musk oil gercekten süper koku çokta kalıcı , herkes tarafından ffarkediliyor mutlaka,
tavsiye ediyorumm

casmir güzel vanilya kokusu
nina ricci ricci ricci var şekerli bir koku
nina ricci premier jour var çiçek kokusu kaydirigubbakcemile2

Back