Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dolce gabbana klasik olan kırmızı kadife kutuda kırmızı kapaklı bir parfüm
Bu parfüm pek duyulmamış bir koku En azından ben çevremde fazla rastlamadım.Biraz ağır gece kullanıma da gündüz kullanımada uygun.Fakat kışlık bir koku.Bence çok etkileyici ve inanılmaz kalıcı.Günlerce giysilerimden çıkmıyor kokusu.Bazen hiç sıkmıyorum.Daha önce giysimde kalan koku bile yetiyor buram buram
katılıyorum britney serisi ben pembe şişe olanı kullandım yarın sanırım midnight olan mor şişe ondan alıcam mükemmel kalıcı yaaaaaa ayrıca pembe olan o kadar tatlı bir koku ki kendimi süper hissediyorummmm herkese tavsiye ederim koku bende kalmıyor diyenlere özellikle tavsiyemdir çünkü bende hiç bir parfüm bunun kadar durmadı
evett canım ya mükememll bişeyy herkes durduruo soruyo erkekler falannkaydirigubbakcemile3 hatta biri şey demişti senle aynı otobüsefalan binsem bi daha inmek istemem bu nası bi koku demiştikaydirigubbakcemile2 sonra adını alıp kız arkadaşına almış bu parfümükaydirigubbakcemile3kesinlikle ek geçerim bu kokuyu
buda çok süperrr :lepi:
ooo incandessnce mukemmelldelikafadulden