• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar vardım edin lütfen

Mizginsahin

Üye
Kayıtlı Üye
Adetime 13 gün kala kahve akıntı gördüm bir iki üç gün kokusu yoktu 4.gun çok kötü kokulu koyu kahveye dönüştü 6 gün ise adet kanamasından daha koyu kanama oldu bugün sabahtan beri çok kanama var ama bugün kokusu daha az kokulu ve şuan daha adetime 7 gün var evliyim dün gece eşimle bir araya geldim ve bu sabah kanamam böyle korkmalı miyim resim nasıl atılır bilemedim

Belliki bir enfeksiyon bir sıkıntı mevcut ısrarla eşinizle münasebete girmenizmi gerekiyor. Birde neyin fotoğrafını atacaktınız orasını anlamadım anlamakta istemiyorum :deli:
İmkanınız varsa özele gidin beklemeyin.

Kahverengi bir türlü adet kanamasidir. Ama kahverengi beklemiş kan demektir yani hormonal bir sebep ten de kahverengi gelebilir.
Yerleşme kanaması da olabilir.
Ama doktora gidip test olmadan anlayamazsiniz

Günübirlik çalışıyorsa hastahane normal sıra alın erken kanamalar mutlaka sebepli oluyor.

Pedimin fotoğrafını atmak istemiştim bunda anormal birşey bulmuyorum hani belki anlayan olur bilen biri çıkar diye özele gidemiyorum imkanım olsa keşke yoksa neden buraya yazayım

Back
X