- 20 Ağustos 2022
- 4.770
- 3.871
- 63
- Konu Sahibi cresentt90
-
İnşallah canım çok teşekkür ederimCanım 3 gun once benımde bu sekıldeydı sadece ben görüyordum senınkını goruyorum ben her gün sabah idrarınla yap insallah melegın gelırrr
Canım ne yaptın umarımAdetime 6 gün var benimde sanki silik gibi bakar mısın
Bugün tekrar test yaptım erken gebelik bide normal gebelik normalde bariz çıktı ama erken de belli değil gibi akşam acile kan vermeye gidicem canımCanım ne yaptın umarımvardır merak ettım
Ben görüyorum cızgıyı ınsallah güzel sonuçlar alırsın ben de senın gıbıydım hadı insallah hayırlısı meleğine kavuşursunBugün tekrar test yaptım erken gebelik bide normal gebelik normalde bariz çıktı ama erken de belli değil gibi akşam acile kan vermeye gidicem canım
Sağol canım çok teşekkür ederim haber veririm inşallah iyi sonuçlar alırımBen görüyorum cızgıyı ınsallah güzel sonuçlar alırsın ben de senın gıbıydım hadı insallah hayırlısı meleğine kavuşursunsonucunu yazarsın olurmu dua edıcem
0.100 çıktı çok şaşırdım iki testimde de görmüştüm oysaki kırmızı ikinci çizgiyi adetime 4 gün var yükselir mi bilmiyorum beklicem artık çok üzüldüm amaSağol canım çok teşekkür ederim haber veririm inşallah iyi sonuçlar alırım
Öncelikle hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir gebelik olur :) Benim de 6 gün var reglime senin hiç böyle çıktı mı? Görüyor musun ?Ben görüyorum cızgıyı ınsallah güzel sonuçlar alırsın ben de senın gıbıydım hadı insallah hayırlısı meleğine kavuşursunsonucunu yazarsın olurmu dua edıcem
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun evet görüyorum hayırlısı olsun ınsallah hergun yap ve. Koyulaşır ınsallah bende de hep bu sekıl cıktı dua edıcemÖncelikle hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir gebelik olur :) Benim de 6 gün var reglime senin hiç böyle çıktı mı? Görüyor musun ?
Üzülme canım hayırlısı olsun bol dua0.100 çıktı çok şaşırdım iki testimde de görmüştüm oysaki kırmızı ikinci çizgiyi adetime 4 gün var yükselir mi bilmiyorum beklicem artık çok üzüldüm ama
Test yapıyorum hala silik çıkıyor ben anlamadım nasıl bi durum bu adet olcam normalde 2 güne ama ağrım filan hiç biseyim yok hastalanmadan önce çok ağrım olurdu hastanelik bile oluyordum şuan bisey yok kan sonucu yanlış olamaz demi yaÜzülme canım hayırlısı olsun bol duaet
Üzülme canım hayırlısı olsun bol duaet
Şimdi bi tane daha yaptım kafayı yicem artık cidden hamile değilsem de bir an önce olsam bariÜzülme canım hayırlısı olsun bol duaet
Canım sonuc neTest yapıyorum hala silik çıkıyor ben anlamadım nasıl bi durum bu adet olcam normalde 2 güne ama ağrım filan hiç biseyim yok hastalanmadan önce çok ağrım olurdu hastanelik bile oluyordum şuan bisey yok kan sonucu yanlış olamaz demi ya
Tebrikler baya baya burdayım demiş
Canım 1.20 çıktı sonra 0.100 oldu hastalandım zaten bende sen hamişmişsin sanırım çok sevindimCanım sonuc ne
Amin canım inşallah sağlıkla gelsin minikHayırlısı olsun canım hakkında umarım tez zamanda meleğine kavuşursunevet canım 4 haftalık ınsallah sende tadarsın bu duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?