Kızlar var demi😣

Canım ne yaptın umarım vardır merak ettım
Bugün tekrar test yaptım erken gebelik bide normal gebelik normalde bariz çıktı ama erken de belli değil gibi akşam acile kan vermeye gidicem canım

Eklentiler

• IMG-20220914-WA0001.jpg
    44,4 KB · Görüntüleme: 62
  • 20220914_145233.jpg
    101,6 KB · Görüntüleme: 65
Bugün tekrar test yaptım erken gebelik bide normal gebelik normalde bariz çıktı ama erken de belli değil gibi akşam acile kan vermeye gidicem canım
Ben görüyorum cızgıyı ınsallah güzel sonuçlar alırsın ben de senın gıbıydım hadı insallah hayırlısı meleğine kavuşursun sonucunu yazarsın olurmu dua edıcem

Sağol canım çok teşekkür ederim haber veririm inşallah iyi sonuçlar alırım
0.100 çıktı çok şaşırdım iki testimde de görmüştüm oysaki kırmızı ikinci çizgiyi adetime 4 gün var yükselir mi bilmiyorum beklicem artık çok üzüldüm ama

Ben görüyorum cızgıyı ınsallah güzel sonuçlar alırsın ben de senın gıbıydım hadı insallah hayırlısı meleğine kavuşursun sonucunu yazarsın olurmu dua edıcem
Öncelikle hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir gebelik olur :) Benim de 6 gün var reglime senin hiç böyle çıktı mı? Görüyor musun ?

Eklentiler

• 46792CD6-C646-49AC-83CA-731AD5FB78DF.jpeg
    39,8 KB · Görüntüleme: 46
  • 3E7CA536-62CC-4CEE-8D98-8F6242DF9E4B.jpeg
    46,9 KB · Görüntüleme: 50
Öncelikle hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir gebelik olur :) Benim de 6 gün var reglime senin hiç böyle çıktı mı? Görüyor musun ?
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun evet görüyorum hayırlısı olsun ınsallah hergun yap ve. Koyulaşır ınsallah bende de hep bu sekıl cıktı dua edıcem

Üzülme canım hayırlısı olsun bol dua et
Test yapıyorum hala silik çıkıyor ben anlamadım nasıl bi durum bu adet olcam normalde 2 güne ama ağrım filan hiç biseyim yok hastalanmadan önce çok ağrım olurdu hastanelik bile oluyordum şuan bisey yok kan sonucu yanlış olamaz demi ya

Hayırlısı olsun canım hakkında umarım tez zamanda meleğine kavuşursun evet canım 4 haftalık ınsallah sende tadarsın bu duyguyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…