Kızlar vajinismus meselesi bir bakar mısınız

birkedilianne

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2020
2.988
3.820
48
Kızlar ben vaji miyim değil miyim bilmiyorum. Evleneli de zaten 1 ay oldu. Kadın doğuma gideceğim fiziksel herhangi bir engel var mı yok mu öğrenmek için ama muayeneyi nasıl yapıyorlar bilgisi olan yazabilir mi? Bekarken ultrasonla bakıyorlar Dı hala öyle mi

Canım ben de bir ay önce evlendim ve muayene oldum ultrasonla rahime baktı sonra alttan muayene etti sadece açıp baktı acı ağrı vs yok merak etme ben birleşme olduğunu sanıyordum ama zar hala duruyormuş

Canım ben de bir ay önce evlendim ve muayene oldum ultrasonla rahime baktı sonra alttan muayene etti sadece açıp baktı acı ağrı vs yok merak etme ben birleşme olduğunu sanıyordum ama zar hala duruyormuş
Mmmm anladım açıp bakarak nasıl anlıyorlar ya

ya bende 2 yıllık evliyim canım ilk 3 hafta çok zorlanmıştım yapamadık :) sonra yine bu forumda bir yerlerde zeytinyağını okudum. Bu kayganlaştırıcı jeller bir süre sonra kuruyo ve canını daha fazla yakıyor. Ama zeytinyağı kurumuyor. Bir pamuk yardımıyla eşine ve kendine sürüp öyle deneyin. Ben o-öyle aşmıştım 1-2 birleşmeden sonra alışıyorsun zaten canın acımamaya başlıyor. Birkaç yeni evlenen arkadaşımda o şekilde beraber oldu eşiyle :)

Mmmm anladım açıp bakarak nasıl anlıyorlar ya

Zar yapısıyla alakalı problemler olabiliyor. İnternet uzerinden nasıl yapılar var görebilirsiniz. Ona bakıyorlar muhtemelen.
Ben de Mart ayında gitmiştim. Koltuğa oturup bacakları iyice ayırıyorsunuz. Zaten sizin canınızı yakmayacagini, herhangi bir şekilde o bölgeye dokunmayacagini söylüyor. Dış dudaklari kendine doğru cekince zar yapısı görünüyor zaten.

Ben de erkek doktordan randevu almıştım biraz gerildim çok doluydu randevular

Ben de erkek doktordan randevu almıştım biraz gerildim çok doluydu randevular

Yanında kadın çalışan falan varsa ona baktirir belki. Ya da direkt vajinismus için tedavi verebilir. Vajinismus psikolojisi zor ama aslında aşmak o kadar da zor değil. Beyinde bitiyor diyorlar hep. Gerçekten öyle.

Zeytinyagi peki sonra nasil temizleniyor acaba bende de vajinismus var bir tek zeytinyagini denemedim enfeksiyon falan olur dediler,

Alttan kontrol de ultrason da yapılıyor ama acı hissetmiyosunuz ablamla gitmiştim ilk muayeneye.

Zeytinyagi peki sonra nasil temizleniyor acaba bende de vajinismus var bir tek zeytinyagini denemedim enfeksiyon falan olur dediler,
Yoo ben yaklaşık 1 hafta zeytinyağı kullandım sonrasında duşa giriyoruz zaten temizleniyor neden enfeksiyon olsun ki. O hazır satılan kayganlaştırıcı jellerden daha sağlıklı bence biz bir sıkıntı yaşamadık hani açık konuşmak gerekirse zeytinyağı ile çok kolay kaydığı için penisi tamamen içine alman daha kolay oluyor o tamamen birleşmeden sonrada acı falan kalmıyor işte. Ben çok korkuyordum çok agrım ve kanamam oluyordu her seferinde kanama oluyordu zeytinyağı ile çözdüm

Yanında kadın çalışan falan varsa ona baktirir belki. Ya da direkt vajinismus için tedavi verebilir. Vajinismus psikolojisi zor ama aslında aşmak o kadar da zor değil. Beyinde bitiyor diyorlar hep. Gerçekten öyle.
Ben vajinismus değilim sadece yeni evliyim

O zaman kesinlikle deneyeyim cok teşekkürler aciklama icin ben de egzersizleri yapiyorum henuz esli başaramadım aşırı bir baski yanma oluyor esimle denerken umarim zeytinyagi fayda eder

O zaman kesinlikle deneyeyim cok teşekkürler aciklama icin ben de egzersizleri yapiyorum henuz esli başaramadım aşırı bir baski yanma oluyor esimle denerken umarim zeytinyagi fayda eder
ya evet ben hiç zorlanacağımı düşünmemiştim eşimi çok severek evlendik 10 yıllık sevgililik sürecinden sonra korkmam kasmam kendimi sandım ama nerdeeee o kadar canım acıyordu ki daha değdiği an kanama başlıyordu yanma falanda vardı aynı. Suda deneyin diyenler vardı oda fayda etmedi. Sonra zeytinyağı bizi kurtardı ben hiç egzersiz yapmadım ama öncesinde egzersiz yapıp sonrada hemen ardından zeytinyağı ile birleşme sağlarsanız olur diye düşünüyorum fayda görürsenz yazın buraya da nasiplensin herkes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…