- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
- 48
- Konu Sahibi birkedilianne
-
Mmmm anladım açıp bakarak nasıl anlıyorlar yaCanım ben de bir ay önce evlendim ve muayene oldum ultrasonla rahime baktı sonra alttan muayene etti sadece açıp baktı acı ağrı vs yok merak etme ben birleşme olduğunu sanıyordum ama zar hala duruyormuş
Mmmm anladım açıp bakarak nasıl anlıyorlar ya
Ben de erkek doktordan randevu almıştım biraz gerildim çok doluydu randevularZar yapısıyla alakalı problemler olabiliyor. İnternet uzerinden nasıl yapılar var görebilirsiniz. Ona bakıyorlar muhtemelen.
Ben de Mart ayında gitmiştim. Koltuğa oturup bacakları iyice ayırıyorsunuz. Zaten sizin canınızı yakmayacagini, herhangi bir şekilde o bölgeye dokunmayacagini söylüyor. Dış dudaklari kendine doğru cekince zar yapısı görünüyor zaten.
Ben de erkek doktordan randevu almıştım biraz gerildim çok doluydu randevular
Zeytinyagi peki sonra nasil temizleniyor acaba bende de vajinismus var bir tek zeytinyagini denemedim enfeksiyon falan olur dediler,ya bende 2 yıllık evliyim canım ilk 3 hafta çok zorlanmıştım yapamadık :) sonra yine bu forumda bir yerlerde zeytinyağını okudum. Bu kayganlaştırıcı jeller bir süre sonra kuruyo ve canını daha fazla yakıyor. Ama zeytinyağı kurumuyor. Bir pamuk yardımıyla eşine ve kendine sürüp öyle deneyin. Ben o-öyle aşmıştım 1-2 birleşmeden sonra alışıyorsun zaten canın acımamaya başlıyor. Birkaç yeni evlenen arkadaşımda o şekilde beraber oldu eşiyle :)
Alttan kontrol de ultrason da yapılıyor ama acı hissetmiyosunuz ablamla gitmiştim ilk muayeneye.Kızlar ben vaji miyim değil miyim bilmiyorum. Evleneli de zaten 1 ay oldu. Kadın doğuma gideceğim fiziksel herhangi bir engel var mı yok mu öğrenmek için ama muayeneyi nasıl yapıyorlar bilgisi olan yazabilir mi? Bekarken ultrasonla bakıyorlar Dı hala öyle mi
Yoo ben yaklaşık 1 hafta zeytinyağı kullandım sonrasında duşa giriyoruz zaten temizleniyor neden enfeksiyon olsun ki. O hazır satılan kayganlaştırıcı jellerden daha sağlıklı bence biz bir sıkıntı yaşamadık hani açık konuşmak gerekirse zeytinyağı ile çok kolay kaydığı için penisi tamamen içine alman daha kolay oluyor o tamamen birleşmeden sonrada acı falan kalmıyor işte. Ben çok korkuyordum çok agrım ve kanamam oluyordu her seferinde kanama oluyordu zeytinyağı ile çözdümZeytinyagi peki sonra nasil temizleniyor acaba bende de vajinismus var bir tek zeytinyagini denemedim enfeksiyon falan olur dediler,
Ben vajinismus değilim sadece yeni evliyimYanında kadın çalışan falan varsa ona baktirir belki. Ya da direkt vajinismus için tedavi verebilir. Vajinismus psikolojisi zor ama aslında aşmak o kadar da zor değil. Beyinde bitiyor diyorlar hep. Gerçekten öyle.
Sadece yeni evli ve tecrübe kazanıyoruz diyelim bana da vajinismussun diyen çok oldu bu sitede hayır değilizBen vajinismus değilim sadece yeni evliyim
O zaman kesinlikle deneyeyim cok teşekkürler aciklama icin ben de egzersizleri yapiyorum henuz esli başaramadım aşırı bir baski yanma oluyor esimle denerken umarim zeytinyagi fayda ederYoo ben yaklaşık 1 hafta zeytinyağı kullandım sonrasında duşa giriyoruz zaten temizleniyor neden enfeksiyon olsun ki. O hazır satılan kayganlaştırıcı jellerden daha sağlıklı bence biz bir sıkıntı yaşamadık hani açık konuşmak gerekirse zeytinyağı ile çok kolay kaydığı için penisi tamamen içine alman daha kolay oluyor o tamamen birleşmeden sonrada acı falan kalmıyor işte. Ben çok korkuyordum çok agrım ve kanamam oluyordu her seferinde kanama oluyordu zeytinyağı ile çözdüm
ya evet ben hiç zorlanacağımı düşünmemiştim eşimi çok severek evlendik 10 yıllık sevgililik sürecinden sonra korkmam kasmam kendimi sandım ama nerdeeee o kadar canım acıyordu ki daha değdiği an kanama başlıyordu yanma falanda vardı aynı. Suda deneyin diyenler vardı oda fayda etmedi. Sonra zeytinyağı bizi kurtardıO zaman kesinlikle deneyeyim cok teşekkürler aciklama icin ben de egzersizleri yapiyorum henuz esli başaramadım aşırı bir baski yanma oluyor esimle denerken umarim zeytinyagi fayda eder
O zaman neden vaji miyim değil miyim bilmiyorum yazıyorsunuz?Ben vajinismus değilim sadece yeni evliyim
Çünkü olmadığımı öğrendim. Siz kesin olarak yazdığınız için söyledimO zaman neden vaji miyim değil miyim bilmiyorum yazıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?