Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıcakken kullanmadığını bişeyi ütüleyin belki ona çıkar leke gider çok kötü olmuşKızlar biliyorsunuz İstanbul yağmurlu geçiyor bordo renginde polarım vardı ipte nemli kaldığı için ütü basıyım dedim ama ütü bu hale geldi ne yaptıysam çıkmadı asperox sıktım telledim bana mısın demedi ütüm hale geldi var mı bir fikri olan ??Eki Görüntüle 3170383
Napacağımı şaşırdım yemin ederimSıcakken kullanmadığını bişeyi ütüleyin belki ona çıkar leke gider çok kötü olmuş
Sıcakken cifle iyice ovdunuz mu?Kızlar biliyorsunuz İstanbul yağmurlu geçiyor bordo renginde polarım vardı ipte nemli kaldığı için ütü basıyım dedim ama ütü bu hale geldi ne yaptıysam çıkmadı asperox sıktım telledim bana mısın demedi ütüm hale geldi var mı bir fikri olan ??Eki Görüntüle 3170383
Sıcakken cifle iyice ovdunuz mu?
Asperox sıkıp telledim sıcakken ama çıkmadıSıcakken cifle iyice ovdunuz mu?
Cif deneyin bakalım umarım çıkar.Asperox sıkıp telledim sıcakken ama çıkmadı
Evet maalesefCif deneyin bakalım umarım çıkar.
Polar kumaş polyester içerikli olduğu için yapmış malesef.
Mrb. Benimde ütümün altı baya kötü olmuştu yapıştıriyordu bende ütü altlığı satılıyor ondan aldım taktım gayet güzel ütülüyorum yeni alacağınız bütün veya kullandığınız ütülere ütü altlığı çok iyi oluyor aklınızda bulunsunKızlar biliyorsunuz İstanbul yağmurlu geçiyor bordo renginde polarım vardı ipte nemli kaldığı için ütü basıyım dedim ama ütü bu hale geldi ne yaptıysam çıkmadı asperox sıktım telledim bana mısın demedi ütüm hale geldi var mı bir fikri olan ??Eki Görüntüle 3170383
Ütüyü azcık ısıt ve fişten çek o şekilde deterjan sık. Yeni açılmış bulaşık süngeriyle sil. Limon tozu var gratiste bide onu deneKızlar biliyorsunuz İstanbul yağmurlu geçiyor bordo renginde polarım vardı ipte nemli kaldığı için ütü basıyım dedim ama ütü bu hale geldi ne yaptıysam çıkmadı asperox sıktım telledim bana mısın demedi ütüm hale geldi var mı bir fikri olan ??Eki Görüntüle 3170383
A 101 de bir sprey var ismini hatırlamıyorum ama yanıkları felan hemen çıkarıyor aktif kömür gibi bişey yazıyordu üzerinde bir deneybirsinizKızlar biliyorsunuz İstanbul yağmurlu geçiyor bordo renginde polarım vardı ipte nemli kaldığı için ütü basıyım dedim ama ütü bu hale geldi ne yaptıysam çıkmadı asperox sıktım telledim bana mısın demedi ütüm hale geldi var mı bir fikri olan ??Eki Görüntüle 3170383
Gecmiş olsun ütünüz pert (benim basımada gelmişti yenı aldım mecbur)Kızlar biliyorsunuz İstanbul yağmurlu geçiyor bordo renginde polarım vardı ipte nemli kaldığı için ütü basıyım dedim ama ütü bu hale geldi ne yaptıysam çıkmadı asperox sıktım telledim bana mısın demedi ütüm hale geldi var mı bir fikri olan ??Eki Görüntüle 3170383