• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar üstüne görme yaşayan bilen varmı ..?

Hamiş olabilirniyimm .??

• Evet

OY: 2 66,7%
  • Hayır

OY: 1 33,3%

• Ankete Katılan
    3

Rabisscyln

Bu göbüşde de artık bir bebiş büyüyoooor :D
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
4.368
2.659
48
Kızlar ben 3 mayısta çatlatma iğnesi vuruldum baya baya gebelik belirtilerim vardı kasık batması miğde bulantısı idrar koyulaşması vb.

Bat 18 di 16da test yaptım pozitifti kan negatifdi 19 da öğlen adet olmaya başlafım normalde 5.6 gün sürerdi 2.5 gün sürdü belki ilaçlardandır dedim ..

21 de akşam 9 gibi avuç içi kadar kahverengi akıntı vardı şaşırdım ilkkez böyle birşey yaşıyordum 3 gün sürdü 2 gün leke lekeydi nokta gibi ikinci gün test yapmıştım negatifti doktorumu arayıp söyledim hastaneye kan ver dedi ben yapmadım negatifse üzülmeyeyim diye ..

Üstüne görme yaşayanlar yardımcı olursanız sevinirim..

Hayır yapmadım negatif çıkar diyerekten korktum kanda vermedim bat 19 beklesem mi dedim
catlatmayi mayısta vurmussun ama. mayısın adetini de olmuşsun bence.
Mayısta tutmayınca haziranda tekrar tedavi olacak miydiniz ? Yoksa akışına mi bırakacaksınız ?

catlatmayi mayısta vurmussun ama. mayısın adetini de olmuşsun bence.
Mayısta tutmayınca haziranda tekrar tedavi olacak miydiniz ? Yoksa akışına mi bırakacaksınız ?
Adet olunca 2.gün gitmemlazımdı ben gitmedim bu ay bekleyeyim dedim mayıstan sonra hiçbirşey yapmadım

bak neden korkmaman gerektiğini yazayım sana...1. Aklındaki bu "acaba" bitecek.

2 eğer test yapmaz böyle muallakta beklersen eğer bebek yoksa bu stres adetini geciktirecek 2. Ay da bir umut bekleyeceksin.

3. Hadi kalk yap .
:halay:
Sabah yapsammmm :deli:çooook minicik bir umudum var ama aklımdan negatif diye geçiyor​

Allah gönlüne göre versin. Hayırlısı olsun. Verecek olan vermdikten sonra isteyene beklemek düşer. Varsa nasibinizde bir bebek vakti gelince gelecektir. Bekleyecgim tahlilini.
Aynen öyle verende alanda rabbim inşallah nasibiyle zamanı gelince gelir

Back