- 14 Şubat 2025
- 171
- 59
- 13
- 29
- Konu Sahibi Merve1995nsnsnsjsbsbsjsvs
-
gayet normal keseniz içiniz rahat olsun bazı ultrason cihazlarında bunu bile göremeyebiliyorlar24 şubatta doktora gittim 4 haftalıkmış, ultrasonla sadece keseyi gördük doktor kese iyi yerleşmiş kist yok fakat biraz enfeksiyon var dedi oda normaldir diyerek ilaç birşey yazmadı 20 gün sonra tekrar gel dedi acaba ultrason resmi iyi gözüküyor mu? 4 haftaya göre kese boyutu iyimi?
Bebegin daha cinsel organinin tomurcugu bile yok o haftalardamerhabalar ultrasondan resim 7+3 anlayan varmı sizce kızım erkek mi çok teşekkür ederim
kesesinden falan da anlayan çok oluyorBebegin daha cinsel organinin tomurcugu bile yok o haftalarda
Bence erkek kız bebek daha uzun ve sekılsız oluyormerhabalar ultrasondan resim 7+3 anlayan varmı sizce kızım erkek mi çok teşekkür ederim
tahminin erkek mi yaniBence erkek kız bebek daha uzun ve sekılsız oluyor
Evet erkektahminin erkek mi yani
Evet erkek
Canım Kadın demiş ya kız olsa daha uzun ve şekilsiz olurdu diyenereden anladınız acaba
sen bakınca tahminin nedirCanım Kadın demiş ya kız olsa daha uzun ve şekilsiz olurdu diye
Canım valla ben hiç anlamıyorum, gördüğün üzere bende konu sahibiyim ve bende ultrasonu sordum pek cevap alamadımsen bakınca tahminin nedir
Onereden anladınız acaba
Bak erkek olan bır bebegın ultrasyonunu atacagım senınkıyle bebegın seklı bire bir aynı o yuzden erkek dıyorumnereden anladınız acaba
aa evet çok benziyor, ya bir şey dicem kalp atış hızını nasıl öğreneceğiz doktor söylemiyor başka nerden öğrencezO
Bak erkek olan bır bebegın ultrasyonunu atacagım senınkıyle bebegın seklı bire bir aynı o yuzden erkek dıyorum
Kalp hızına takılmayın kızımınkı 117 ıdi teorıye gore erkek olması gerekırdı kız olduaa evet çok benziyor, ya bir şey dicem kalp atış hızını nasıl öğreneceğiz doktor söylemiyor başka nerden öğrencez
işte onu nerden öğrenecez yaKalp hızına takılmayın kızımınkı 117 ıdi teorıye gore erkek olması gerekırdı kız oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?