kızlar merhaba tupper almak istiyorum ve kullananlardan hangilerinin kullanışlı olduğunu öğrenmek istiyorum çünkü gereksiz kullanılmayan şeyleri almak istemiyorum sonuçta hiçte ucuz değiller
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
aldığınız setlerin isimlerini yada resimlerini paylaşırsanız hem bana hemde başka tupper almak isteyen arkadaşlarımıza yardımcı olmuş olacaksınız şimdiden teşekkürler
Cevaplarını okumadım ama Tupperware alan ve çeyiz dizen biri olarak cevap vermek istedim hemen :)
Öncelikle eğer çok fazla ürün alacaksanız kesinlikle üye olun derim.
Çünkü hem geliş fiyatına sahip olacaksınız hem de hediyeler kazanacaksınız...
Ne almalıyım ? Ne gerekli sorusuna gelince,
kesinlikle mini şef tavsiye ederim ama küçük boyunu.
Erzaklarınız ve dolap içlerinizi duzenleyebilmeniz için oval set adındaki kuru gıda saklama kaplarından edinin mutlaka pirinç, dövme çerezler vs için birebir kelebek olayını bitiriyor.
Peynir dünyası bazıları memnun değil ama evimizde kullanıyoruz ve memmnunz olsa da olur olmasa da.
Mucize şekerler çok kullanışlı buzdolabinizda artan yemeklerinizi saklamak icin birebir.
Antartika serisi buzluğunuz icin çok güzel.
Prenses tacı guzel sunumlar yapabilmeniz icin elinizin altında bulunabilir.
Şekşek hızlı bir şekilde ayran, krep, sos vs yapabilmek icin çok pratik.
Kristalin serisi hem görüntü hem de işlevsellik açısından güzel.
Berrak set sunum ve saklama için birebir salata, zeytinyağlılar, mezeler çok güzel gözüküyor icinde. İci parlak renkli olduğu icin sanırım.. hem sofranıza getirebilir hemde artanlari extra biyere aktarmadan kapağını kapatıp dolapta istediğiniz kadar saklayabilirsiniz.