- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
Süper şef yada mini şef. Kesinlikle öneririm canım. Bendeki galiba süper şef. Soğan doğramak için elinin altında, ipini çekiyorsun, hemencik doğruyor. Tinimini hanım, şekerpare seriside güzel. İçindekilerini kokutmuyor, öneririm
mini şef var bende domates vesoğanda kullanıyorum çok kullanışlı .yemeklere domates ekliceksem birtanenın kabugunu soyup ikiye bölüyorum,ipini bikaçkez çekince çok güzel parçalıyo.hamur mayalama kabı çok kullanıslı,tini miniler sebze için çok güzel.peynir saklama kabı süper.kullanıyorum.meyve saklamak için eko kaplar cok güzel.şu an indirimde 5 li set olarak.almayı düşünürseniz ben yardımcı olurum.geliş fiyatından veriyorum..
kızlar merhaba tupper almak istiyorum ve kullananlardan hangilerinin kullanışlı olduğunu öğrenmek istiyorum çünkü gereksiz kullanılmayan şeyleri almak istemiyorum sonuçta hiçte ucuz değilleraldığınız setlerin isimlerini yada resimlerini paylaşırsanız hem bana hemde başka tupper almak isteyen arkadaşlarımıza yardımcı olmuş olacaksınız şimdiden teşekkürler
plastik olan şeyler tupper mi oluo
Resimler neden çıkmıyo ki
evet cnm ama tabi çok iyi malzemeden yapılmış saklama kapları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?