• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar tupper almak istiyorum bana yardımcı olurmusunuz

bir garip oblomov

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
21.479
15.166
498
kızlar merhaba tupper almak istiyorum ve kullananlardan hangilerinin kullanışlı olduğunu öğrenmek istiyorum çünkü gereksiz kullanılmayan şeyleri almak istemiyorum sonuçta hiçte ucuz değiller:9: aldığınız setlerin isimlerini yada resimlerini paylaşırsanız hem bana hemde başka tupper almak isteyen arkadaşlarımıza yardımcı olmuş olacaksınız şimdiden teşekkürler:16:

Süper şef yada mini şef. Kesinlikle öneririm canım. Bendeki galiba süper şef. Soğan doğramak için elinin altında, ipini çekiyorsun, hemencik doğruyor. Tinimini hanım, şekerpare seriside güzel. İçindekilerini kokutmuyor, öneririm:34:

mini şef var bende domates vesoğanda kullanıyorum çok kullanışlı .yemeklere domates ekliceksem birtanenın kabugunu soyup ikiye bölüyorum,ipini bikaçkez çekince çok güzel parçalıyo.hamur mayalama kabı çok kullanıslı,tini miniler sebze için çok güzel.peynir saklama kabı süper.kullanıyorum.meyve saklamak için eko kaplar cok güzel.şu an indirimde 5 li set olarak.almayı düşünürseniz ben yardımcı olurum.geliş fiyatından veriyorum..

Süper şef yada mini şef. Kesinlikle öneririm canım. Bendeki galiba süper şef. Soğan doğramak için elinin altında, ipini çekiyorsun, hemencik doğruyor. Tinimini hanım, şekerpare seriside güzel. İçindekilerini kokutmuyor, öneririm:34:

çok saol cnm dediklerine netten bi bakayım nasıllarmış mini şefi herkes öneriyor rondoyu kullanmaktansa onu öneriyorlar:9:

mini şef var bende domates vesoğanda kullanıyorum çok kullanışlı .yemeklere domates ekliceksem birtanenın kabugunu soyup ikiye bölüyorum,ipini bikaçkez çekince çok güzel parçalıyo.hamur mayalama kabı çok kullanıslı,tini miniler sebze için çok güzel.peynir saklama kabı süper.kullanıyorum.meyve saklamak için eko kaplar cok güzel.şu an indirimde 5 li set olarak.almayı düşünürseniz ben yardımcı olurum.geliş fiyatından veriyorum..

çok saol cnm alacaklarıma karar vereyim sendnde mutlaka fiyat alırım:34:

kızlar merhaba tupper almak istiyorum ve kullananlardan hangilerinin kullanışlı olduğunu öğrenmek istiyorum çünkü gereksiz kullanılmayan şeyleri almak istemiyorum sonuçta hiçte ucuz değiller:9: aldığınız setlerin isimlerini yada resimlerini paylaşırsanız hem bana hemde başka tupper almak isteyen arkadaşlarımıza yardımcı olmuş olacaksınız şimdiden teşekkürler:16:

canım ya tupper ne kii.. ben çok cahilim bu konularda galiba. :=)

[sıze=3]tüm tupperware almak isteyen arkadaşlara yarımcı olurum...2 yıllık danışmanım ayrıca grup lideriyim

tüm arkadaşlar hem gelişinden hem nakit ister taksitle istersede kredi kartı ile tupper ssteminden ödeme yapabilirler.. Taksittede sıkıntı olmaz neticede birkerede veremeyebilirsiniz.
Benimle iletişime geçebilirsiniz arkadaşlar telefonumu özelden yazarım...
[/sıze]

Son düzenleme:
bende fiyatlarının yüksek olması sebebiyle uzak duruyordum şirkette arkadaşım satışını yapıyordu fakat kayınvalidem önerdi kendisi 25senedir aynı ürünleri kullanıyormuş hiç bir şekilde kapaklarında kırılma üründe bozulma olmamış aynı sapasağlam duruyor tupper saklama kapları:8: kendisinin önerisiyle bende almaya başladı geçen farkettim çok fazla ürününü almışım:33:

bende çeyizime tupperware ürünlerini aldım.. içimde rahat.. miktarı yüksek ama değer.ayrıca normal plastik malzemeleri değil..öyle olsa kimse o kadar miktar bağlamaz ona.lens yapımınca,kalp cerrahisinde kullanılan malzemelerden yapılıyor.

merhaba 7 yıldır kullanıyorum ve grup lideriyim,kullanmaya başlayın vazgeçemiyceksiniz.her türlü yardımcı olabilirim.

Eklentiler

• $TUPPERWARE-HANIMELI-MOR-3-LU-SET__61410020_0.jpg
    $TUPPERWARE-HANIMELI-MOR-3-LU-SET__61410020_0.jpg
    6,2 KB · Görüntüleme: 65
  • $1.jpg
    $1.jpg
    106,8 KB · Görüntüleme: 70
  • $3.jpg
    $3.jpg
    104,2 KB · Görüntüleme: 75
tupper her ürünü güzel değil ben sadece saklama kabını ve hamur mayalama kabını kullanıyorum onlar güzel ama diğerlerine gerek yok bence

Back