Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 haftalık var gibiselam canlar 6 ağustosta transferim yapıldı. Şuan 15. günüm beta hcg 2823 çıktı. kaç haftalık oluyor neye göre belirlenip hesaplanıyor, haftaya çarşamba doktor muayenm var ama heyecandan merak ediyorummmm :)
Normalde son adet tarihinden hesaplanır ama sizde transfer tarihimi onu bilmiyorumselam canlar 6 ağustosta transferim yapıldı. Şuan 15. günüm beta hcg 2823 çıktı. kaç haftalık oluyor neye göre belirlenip hesaplanıyor, haftaya çarşamba doktor muayenm var ama heyecandan merak ediyorummmm :)
ayyy canım çok teşekkür ederim Rabbim sağlıklı evlat nasip eylesin.. senin sonucun kaçtıAynı gün transfer olmuşuz ben de bugün yeniden test vereceğim. Ben son adetin ilk gününden hesaplanıyor diye biliyorum. Dolayısıyla 4 hafta 6 gün olmalı sizin de. Beta hcg ye göre hesaplama nasıl oluyor bilemiyorum.
Sağlıklı, çok keyifli bir hamileliğiniz olur umarım
Şimdi sonuçlandı. 4850 çıktı. İyi bir şey mi bilemiyorum çok artmış gibi geldi. Ne olsa sorun mu var diye düşünüyoruz psikolojik olarak zor bir dönemayyy canım çok teşekkür ederim Rabbim sağlıklı evlat nasip eylesin.. senin sonucun kaçtı
Farklı bir hastanede yaptım bir de bu kez. Referans değerleri değişiyor da olabilir mi?Şimdi sonuçlandı. 4850 çıktı. İyi bir şey mi bilemiyorum çok artmış gibi geldi. Ne olsa sorun mu var diye düşünüyoruz psikolojik olarak zor bir dönem
ya hayır sonucun gayet güzel, herkesin sonuçları kişiden kişiye göre değişir belki ikiz gebelik oluşuyor bilemeyiz .. cumartesi günü çok güzel sonuçlar alacaksın canım için rahat olsun :)Farklı bir hastanede yaptım bir de bu kez. Referans değerleri değişiyor da olabilir mi?
İnşallah canım🏵 kese kontrolü olsun sonra da kalp atışlarını duyayım daha rahatlatacağımya hayır sonucun gayet güzel, herkesin sonuçları kişiden kişiye göre değişir belki ikiz gebelik oluşuyor bilemeyiz .. cumartesi günü çok güzel sonuçlar alacaksın canım için rahat olsun :)
Mide bulantıların başladı mı? Bende hiç yok. Az az sık sık yeme isteği var sadece.insallah canım
şuan bulantı yok bendede canım yaaa, yeme isteği evet oluyo ama azMide bulantıların başladı mı? Bende hiç yok. Az az sık sık yeme isteği var sadece.
Normal o zaman belirti olmaması. İnşallah güzel güzel büyüyorlardırşuan bulantı yok bendede canım yaaa, yeme isteği evet oluyo ama az
amiiiiin Allahın izni ile canımm :)Normal o zaman belirti olmaması. İnşallah güzel güzel büyüyorlardır
Son durumun nedir acaba benm 12. Dün ve 2006 çıktıİnşallah canım🏵 kese kontrolü olsun sonra da kalp atışlarını duyayım daha rahatlatacağım
Çok güzel bir değer. Ben de kalp atışlarını duydum çok şükür sizin de sağlıkla büyür inşallahSon durumun nedir acaba benm 12. Dün ve 2006 çıktı
Hayır tekİnşallah adınıza çok sevindim. İkiz mi
Kan testi değeriyle ölçülmez.. son adet tarihinin ilk gününden itibaren sayacaksiniz :) hayırlı olsunselam canlar 6 ağustosta transferim yapıldı. Şuan 15. günüm beta hcg 2823 çıktı. kaç haftalık oluyor neye göre belirlenip hesaplanıyor, haftaya çarşamba doktor muayenm var ama heyecandan merak ediyorummmm :)