kızlar trabzonda göğüs büyütme operasyonu geçiren var?

hulahop

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2009
122
0
selam kızlar tecrübelerinize ihtiyacım var.öncelikle trabzon rize civarı iyi bi doktor arıorm.. tabi bulamazsam istanbul yolu görünücek bana şakkıdılütfen hadi tavsiyelerinizi bekliorm

offf karadeniz bölgesinde hiç bicik büyüten yok mu yabilmiyorumkismile

ya şimdi ben burdan ka taaaaaaaaaaaaa istanbullara mı gidicemmafoldumbenbu da ekstra masraf yaaaaaaaaaaaaaaaaa allaaaaaam neden normal kadın biciği vermedin banadaaaaaaaaa:gitme:

bi tanıdığım göğüs ameliyatı oldu ama küçülttürdü kime oldu bilmiyorum ama ben Trabzondayım öğrenirsem yazarım sana

tepkisel mi çok saol cnm günlerdir cevap bekliorm öğrenip beni bilgilendirirsen beni nası mutlu edeceğini tahmin bile edemezsinzemuszemus

:)) hulahop ben izmir için sordum bana da bilgi veren yok yogun cevap almıs konulara yazarsan daha rahat bilgi alırsın sanırım. insanlar yeni konulara yazmakta çekimser nedense.. ama sana tavsiyem trabzonda düşünmemen ben denizlideyim izmir de düşünüyorum çok fazla nufus yok olmayınca cok fazla deneyim şansı da olmuyor doktor da benim fikrim tabi kii

cnm çok doğru diosun ama benim için ekstra masraf olucak o yüzden trabzon diorm.. ama yok tatmin olmadımsa mecbur istanbul yollar taştan :KK70:

:)) hulahop ben izmir için sordum bana da bilgi veren yok yogun cevap almıs konulara yazarsan daha rahat bilgi alırsın sanırım. insanlar yeni konulara yazmakta çekimser nedense.. ama sana tavsiyem trabzonda düşünmemen ben denizlideyim izmir de düşünüyorum çok fazla nufus yok olmayınca cok fazla deneyim şansı da olmuyor doktor da benim fikrim tabi kii

bence deneyim şansının bununla alakası yok çünkü trabzon da bende az sanıyordum estetik oranını meğer dolmuş taşıyor heralde bir ben yaptırmadım:teytey: istanbul trabzon izmir adana kars vs vs bu ayrımı yapmak yanlış olur bence cunku istanbuldaki çoğu doktor istanbullu bile değil hep kaçıp oraya giden hastalar bence biraz yanlış yapıyor belkide bu yüzden ilimizdeki doktorlar gelişememiştir el alışkanlığı konusunda ayrıca istanbul da bile olsa çok kötü işler çıkaran sırf ''istanbul'' yada büyük illerde oldukları için çok fazla para alıyorlar bu yüzden tatmin olduğum bi doktor olduysa ve eserlerini gördüysem hastalarıda 2 taneyse ve memnunsa 10 hastası olup 8 i memnun olmayan doktorlara tercih ederim çok iyi araştırılmalı doktor gerekirse her ilde araştırılmalı şartlanmayalım hanımlar.

trabzonda bi doktor varmış adını tam bilmiorm sanırım tecrübelidir çünkü gürcülerden ruslardan bile gelip operasyon geçirenler varmış.. doğu karadeniz bölgesi burunlarıda malum:KK70: bana o doktorla operasyonu olan birin tecrübeleri lazım noluuur kızlaaarr

trabzonda bi doktor varmış adını tam bilmiorm sanırım tecrübelidir çünkü gürcülerden ruslardan bile gelip operasyon geçirenler varmış.. doğu karadeniz bölgesi burunlarıda malum:KK70: bana o doktorla operasyonu olan birin tecrübeleri lazım noluuur kızlaaarr

ben trabzondayım hiç duymadım ama tmyycığıma sorarım o herşeyi biliyor çünkü

burun olarak bilemiyorumda bence karadeniz kadınlarının burnu öyle denildiği gibi büyük değil erkeklerinde öyle buda klişeleşmiş bişey bahsettiğim botox işte silikon taktırma küçültme tabi burun estetiği yaptıranda var vs vs biliyosun Ruslarda var onlarda estetik üstüne estetik kaydirigubbakcemile3 bence sen heryeri araştır ama istanbuldan bi doktor düşünürsen BARIŞ ÇAKIR iyi bir doktor anladığım kadarıyla tüm hastaları memnun ve bi doktor daha vardı adını tam hatırlayamadığım oda istanbulda yine Trabzonda bilemiyorum git tek tek görüş bence sohbet et falan hangisi içine sinerse..

bende karadenizliyim yanlış anlaşılmak istemem:KK70: evet kızlarımızn burunları kötü deil ama erkeklerimiz için aynı şeyi söleyemem :KK70: barış çakırla mail yoluyla görüştüm eğer istanbul olursa büyük ihtimal o olur.. ama inşallah buralarda iyi sonuç alabileceğim birini bulurumda barış beye gerek kalmaz..ve burda yaptırırsamda kkda bas basss ilan edicem trabzonda silikon taktırdım die:KK70:

istanbul olsun camurdan olsun demedim canım bende
ama iki hastası memnun olan mı daha ii sonuc verir 1oo hastasını memnun eden mi benim kastım oydu.. tabikii biz dier illerdekilere olsak belki onlarda ii olucaklar ama biz denekleri değiliz ki ben şahsım adına bu düşüncedeyim daha tecrubeli yada fazla hasta ile alakadar olma fırsatı olan birisi secme dusuncesındeyım ama senn soyledıgınde haklı tabii.. daha onceden buyuk sehırde gorev yapmıstır tahını oraya cıkmıstır vs olabilir tabiii duruma gore bu karara da varılabılır..

trabzonda estetık klınıgı var ben amelıyat olmadım ama gogus estetıgı yapan doktorlar var.ısım burda verılıyormu verılıyorsa klınıgın adını yazabılırım.:teytey:

neresi ki cnm ? ben mustafa çaparla görüştüm mail yoluyla sadece henüz yüzyüze görüşmeye gidemedim ilk fırsatta görüşücem..

trabzonda estetık klınıgı var ben amelıyat olmadım ama gogus estetıgı yapan doktorlar var.ısım burda verılıyormu verılıyorsa klınıgın adını yazabılırım.:teytey:

canm dora klınıkmı yoksa dedığın adını cok duydum ama gıtmek nasıp olmadı bende meme küçültme amleyatı olucagımda rızede yada trabzonda araştıryorum dorakılınık dıye duymuştum sen onumu dıyon:eek:

evet cnm sanırım dora klinik mustafa beyle görüştüm.trabzondaymış mail atarsan her soruna cevap verio saolsun

X