• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri kızlar tornavida ile harika dalgalar elde edebilirsiniz...

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
slm gercekten cok ilginc bir konu fotolari görmeseydim saka saniyordum sanki biri dalga gecmek istemis gibi geldi kusura bakma canim ama babama söyleseme kizim sen aklini sasirdinmi der sırnaşık şey simdi sacimiza önce köpük yidirip kuruttuktan sonra saclarimizi tornavida ile kivirsak yapisir mi :uhm: bide bu tornavidayi sadece birkeremi isitiyorsunuz sonra tüm saca bükle yapiyorsunuz yada ara ara gene ocakta isitiyormususnuz ?

ay tüp gider diye annem izin vermez ki maşaya bile izin vermyior föne bile :( iyi fikir ama bulan arkadaş baya bi marifetliymişş :)

hmmm Türk milleti zekidir olmaz diye bişe yoktur a.s

resmi görünce sasırdım sanki kendi sacınmıs gibiydi masası olmayana alternatif..

bu zaten sürekli yapılabilcek bir şey değil canım.sonuç çok güzel oluyor ama maşa gibi kolay yapılmıyor.işte özel günlerde yapılabilir.resmini bekliyorum ok?

Back