- 12 Ekim 2008
- 2.210
- 748
- 163
- Konu Sahibi nimesaybycn
yaw ben denedim =) çok ince oldu dalgalar daha kalın bi demir lazım özel yaptırtsam mı bilmem =)
olabilir valla dene bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaw ben denedim =) çok ince oldu dalgalar daha kalın bi demir lazım özel yaptırtsam mı bilmem =)
inanmıyorumm resmen kendine perma yapmışsıınn alkisalkisalkis ben bu kadar ince bukle sevmesem de acaip güzel olmuş yani bi tornavidayla yapılması da ayrı bi mevzu.. tornavida deyip geçmemek lazım nelere kadirmiş de haberimiz yokmuş hihoyyyt bdaha kalın bukleler için bkz.ingiliz anahtarı delikafadulden
vay vay vaaaayyyy buraya geldin demek kaydirigubbakcemile5 benim ablam yapmıstı canım
Niye öle dedin anlamadım =) istersen giderim :) aramızda bilmediğim bi kan davasımı var yoksa kaydirigubbakcemile3
ablanın eli yanmadımı ?
Gerçekten de güzelmiş fikir için teşekkürler=)
Niye öle dedin anlamadım =) istersen giderim :) aramızda bilmediğim bi kan davasımı var yoksa kaydirigubbakcemile3
ablanın eli yanmadımı ?
aaa aşkolsun ne kan davası hepimiz KK kardeşiyiz burda di mi ama?öyle düşünmene üzüldüm açıkcası senağlama
ha bu arada ablamın eline de birşey olmadı canım dikkatli yaptığında neden yansın ki
enteresan gerçekten...
başlığı okuduğumda yok artık dedim bir anda :)
ama gerçekten ilginçmiş :)