Saç Kesim Şekilleri kızlar tornavida ile harika dalgalar elde edebilirsiniz...

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

valla ben inanıyorum ki kadınların elinden gelmeyen bir şey yok bence erkekler bizden korksun... kaydirigubbakcemile5

voaaavvvv harika olmuş akannehir
ama ben yorulurum ya ince ince sararken sıkılırım da ben zaten çok çabuk kaydirigubbakcemile3
ama harika olmuş canım gerçekten paylaştığın için sağol

Niye öle dedin anlamadım =) istersen giderim :) aramızda bilmediğim bi kan davasımı var yoksa kaydirigubbakcemile3
ablanın eli yanmadımı ?

aaa aşkolsun ne kan davası hepimiz KK kardeşiyiz burda di mi ama?öyle düşünmene üzüldüm açıkcası senağlama

bunu ben de duydum ama buklelerin ince olmasını istemediğimden BIÇAK BıLEYıCı ile yaptım:lepi:...bilirsiniz o daha uzun ve kalın bir şekle sahip ve gerçekten harika iri bukleler elde ediliyor:dance:ve normal maşaya göre süper dayanıklı,yıkayana kadar kıvır kıvır kalıyor saçlar,kesinlikle bozulmuyor...fakat siz siz olun fazla ateşte tutmayın,ben kızlarımın saçını azıcık yaktım maalesef:sinifsinif:

şuna benzer bişeyle yaptım

Son düzenleme:
ben de bunu belirttim zaten çok fazla ateşte kalırsa sac yapısıo hatta tornovidayı ateşten alınca bikaç kere sallayın.bıcak bileyicisi de iyi bir fikir zemuszemus

enteresan gerçekten...
başlığı okuduğumda yok artık dedim bir anda :)
ama gerçekten ilginçmiş :)

herkese tavsiye ederim gerçekten çok kalıcı oluyor.yıkayana kadar bozulmuyor cidden uzun sac da daha da güzel oluyor benim saclarım bayağı kısaydı fotolarda

peki bi şey soracak kızlar kaç dk. bekliyor tornavida yada diğer aletler yani sarıp hemen açıp diğer saç tutamınamı geçeceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…