• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri kızlar tornavida ile harika dalgalar elde edebilirsiniz...

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

nimesaybycn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2008
2.210
748
163
kızlar tornavidanın ısıyı ileten harika bi yapısı var.istersenin tornavida kullanarak çok güzel dalgalar yapabilirsiniz.yapmanız gereken sadece anneniz yemek yaparken bir tornavidayı ısıtıp sacınızı sarmak.tornavidayı sadece birkaç saniye ocakta tutmanız yeterli olacaktır çünkü çok çabuk ısınıyo.eğer bukleler istiyorsanız sacınızı hepsi aynı yere gelecek şekilde sarın,eğer S şeklinde dalga istiyorsanız tornavidanın dibinden ucuna doğru yayarak sarın saçlarınızı.böylelikle hem güzel hem de inanılmaz kalıcı bukleler elde edersiniz.ben şahsen denedim ve 3 gün hiç bozulmadan kullandım.üstüne yatıp kalktıkça biraz da kabardı daha güzel oldu.yalnız sacınıza daha iyi tutması için jöle sürmeyin yapısabilir ve tekrar söylüyorum çok kısa süre tornavidayı ateşte tutun.ben resim ekleyebilirsem eklicem kızlar nasıl olduğunu bilmiyorum becerebilirsem sengözlerimebaksanab

Zekice evdeki malzemelerle maşa etkisi yapmak sonuçta maşa da aynı mantık ısınan bir silindir etrafına sarıyoruz tekrar söylüyorum zekice şakkıdı

ama canım dikkat edilmesi gerekiyor yapılırken çok ısıtılırsa saç yapışır kafamçokkarıştı

dolma oyacağının neye benzediğini bile bilmiyorum :sinifsinif: o yüzden bir şey dicemicem cnm

canım dolma yaparken görmedin mi hiç.gerçi artık o oyacaklardan pek yok.eski tip oyacağın üzerine folyo sarıp ısıtıp saçı sarıyorlarmış.ama bence riske atmamak lazım saçları.

peki tornavidanin ucu cok ince degil mi ? ince ince bukleler oluyordur o zaman
off teker teker kim ugrasacak hem isit hem sar ne bileyim acayip geldi sanki

yaw ben denedim =) çok ince oldu dalgalar daha kalın bi demir lazım özel yaptırtsam mı bilmem =)

inanmıyorumm resmen kendine perma yapmışsıınn alkisalkisalkis ben bu kadar ince bukle sevmesem de acaip güzel olmuş yani bi tornavidayla yapılması da ayrı bi mevzu.. tornavida deyip geçmemek lazım nelere kadirmiş de haberimiz yokmuş hihoyyyt bdaha kalın bukleler için bkz.ingiliz anahtarı delikafadulden

Back