Benimde ikin Can'ım o ne bizde meraktayızBen üc kız annesiyim uzman oldum artik kuku gormekteama sanki bunda bir çıkıntı var gibi bilemedim simdi Allah gönlüne gore versin saglikla alirsin insallah kucagina
Saol Can'ımCanım hic anlamam fotoğraftan ama nedense bana senin yine kizin olacak gibi geliyor :) hayırlı uğurlu sağlıklı olsun da inşallah
Hadi hayırlısı bakalım :)Saol Can'ımçok büyük olasılık öyle zaten
Can'ım hislerimi kaybettimBide ben sanki pipi gibi bisi gördüm
14 te düşündüm zaten bende bıktım hastaneden şurdan burdan sonra alışverişe başlıcam nasipse içimde hala bi oğlan ihtimali kalmadı değilÖzele git onlara renkliden de bakmak istiyorum deyince renkliydi donduruyorlarmis hem emin olursun 14 haftada gidersen özel kesin gorur
Valla cnm bnm kızım olacak ama seninki erkek gibi hakkında hayırlı olsun Allah gönlünce versin cnmKızlar Dr um bugün 12+4 günlük bebeğime kıza benziyor sesi. Nub bakmadı bacak arası baktı direk. On saniye anca baktı ben videoya çektim. Bi bakın kızlarınızda bu haftalarda böyle miydi bacak arası
Amin Can'ım rabbim kızına hayırlı ömür versinValla cnm bnm kızım olacak ama seninki erkek gibi hakkında hayırlı olsun Allah gönlünce versin cnm
14 te net görmez inşlh kuş mu pipi mibiraz küçük ilerleyen kontrollerin cinsiyet için daha net sonuç verir.ama kız olacağa benziyor :) benimde kızım olacak nasipse 2017 kız senesi diyorlar :)
:) hayırlı bir evlat olsun inşallah ve çok sağlıklı :)14 te net görmez inşlh kuş mu pipi mi
Can'ım hayırlısıyla inşlh kesin sonuç alırım bendenub'dan çok anlamam canım ama sanki bi çıkıntı var ve içime erkek doğdusağlıkla gelsin kuzucuk inş
Kızlar Dr um bugün 12+4 günlük bebeğime kıza benziyor sesi. Nub bakmadı bacak arası baktı direk. On saniye anca baktı ben videoya çektim. Bi bakın kızlarınızda bu haftalarda böyle miydi bacak arası
Canim benim ki ne peki tahmin edebilir misin.ben nubu felan anlayamadm bir türlübana erkek gibi geldi. 11.haftada öğrenmiştim ben erkek olacağını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?