• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar toplaşın :-) cinsiyet

Ben üc kız annesiyim uzman oldum artik kuku gormekte:olamaz::KK48: :KK76:ama sanki bunda bir çıkıntı var gibi bilemedim simdi :KK66: Allah gönlüne gore versin saglikla alirsin insallah kucagina
Benimde ikin Can'ım o ne bizde meraktayız :-)

Canım hic anlamam fotoğraftan ama nedense bana senin yine kizin olacak gibi geliyor :) hayırlı uğurlu sağlıklı olsun da inşallah

Bana da hep oğlun olacak gibi geliyor ben inanmadım doktora tabiki hayırlı olsun iki kızı olanlar çok şanslı bence çok tatlı oluuorlar

Bide ben sanki pipi gibi bisi gördüm

Özele git onlara renkliden de bakmak istiyorum deyince renkliydi donduruyorlarmis hem emin olursun 14 haftada gidersen özel kesin gorur

Özele git onlara renkliden de bakmak istiyorum deyince renkliydi donduruyorlarmis hem emin olursun 14 haftada gidersen özel kesin gorur
14 te düşündüm zaten bende bıktım hastaneden şurdan burdan sonra alışverişe başlıcam nasipse içimde hala bi oğlan ihtimali kalmadı değil

Kızlar Dr um bugün 12+4 günlük bebeğime kıza benziyor sesi. Nub bakmadı bacak arası baktı direk. On saniye anca baktı ben videoya çektim. Bi bakın kızlarınızda bu haftalarda böyle miydi bacak arası
Valla cnm bnm kızım olacak ama seninki erkek gibi hakkında hayırlı olsun Allah gönlünce versin cnm

biraz küçük ilerleyen kontrollerin cinsiyet için daha net sonuç verir.ama kız olacağa benziyor :) benimde kızım olacak nasipse 2017 kız senesi diyorlar :)

biraz küçük ilerleyen kontrollerin cinsiyet için daha net sonuç verir.ama kız olacağa benziyor :) benimde kızım olacak nasipse 2017 kız senesi diyorlar :)
14 te net görmez inşlh kuş mu pipi mi :-)

nub'dan çok anlamam canım ama sanki bi çıkıntı var ve içime erkek doğdu :KK64: sağlıkla gelsin kuzucuk inş

IMG-20170707-WA0003.jpeg

Kızlar Dr um bugün 12+4 günlük bebeğime kıza benziyor sesi. Nub bakmadı bacak arası baktı direk. On saniye anca baktı ben videoya çektim. Bi bakın kızlarınızda bu haftalarda böyle miydi bacak arası

bana erkek gibi geldi. 11.haftada öğrenmiştim ben erkek olacağını.

Back