• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar toplaşın :-) cinsiyet

canımm benmki çok oynuyorduu kıza benzyr demiştii inşş dedikleri gibi kalırr bende baktım resimlere birinde çıkntı var cnmm 2 haftaya daha netleşir inşş gönlüne göre versinn :)
Sağlıkla gelsin yavrum ikinci kızım olsa da sıfırdan alışveriş yapcam inşlh emin olayım da :-)

Sağlıkla gelsin yavrum ikinci kızım olsa da sıfırdan alışveriş yapcam inşlh emin olayım da :-)
ben hala yapmadım mesela iyiki de yapmamışım diyorumm etrafımdakileri izliyrm fikir oluyor bana da acele etmiyrm beşik aldım sadece şu an ama sen tecrübeli annesin ne alıp ne almayacağını bilrsnn bana sorsan 20.haftada detaylıya girceksen ondan sonra alışveriş yap derim :))

ben hala yapmadım mesela iyiki de yapmamışım diyorumm etrafımdakileri izliyrm fikir oluyor bana da acele etmiyrm beşik aldım sadece şu an ama sen tecrübeli annesin ne alıp ne almayacağını bilrsnn bana sorsan 20.haftada detaylıya girceksen ondan sonra alışveriş yap derim :))
Benim kızıma herşeyi babası fazlasıyla aldığı için sadece kıyafet düşünüyorum onuda dediğin gibi 20 den sonra alırıö ama gözüm Bebek mağazalarında kaşıyor ya :-) bugün pembe bi tulum gördüm aldım pişman değilim :-)

Benim kızıma herşeyi babası fazlasıyla aldığı için sadece kıyafet düşünüyorum onuda dediğin gibi 20 den sonra alırıö ama gözüm Bebek mağazalarında kaşıyor ya :-) bugün pembe bi tulum gördüm aldım pişman değilim :-)
:))) kız ben normalde çok aceleci sabırsız biriydim nolduysa bana oğlumla beraber bi sabır bi sakinlik geldii tuhaff :D al tabi canın istyrsa kim ne karışırr :)

Canım allah gönlüne göre versin ama ben kıza benzettim benimde perşembe randevum var bakalım bana ne diyecek şimdi senden sonra bende çok heyacanlandim inş benimkide belli olur sen haftalar da gitmiştim gostermemisti catlicam meraktan

Canım allah gönlüne göre versin ama ben kıza benzettim benimde perşembe randevum var bakalım bana ne diyecek şimdi senden sonra bende çok heyacanlandim inş benimkide belli olur sen haftalar da gitmiştim gostermemisti catlicam meraktan
Bana mı dedin kız :-)

Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve gönlüne göre versin :) Acelecilik varsa kızdır o kız tezcanlılığıyla geliyor :D

Evet canım usgne baktım ben kıza benzettim hiç cikinti göremedim onun için ben hakkımı kızdan yana kullanıyorum :KK36:
Bizim Dr kız sesi zaten kızçem geliyo ablasının gülü :-) iki ay sonra odalarını boyatcaz nasipse kızıma yatak alıp beşiğe bebiş gelecek inşlh :-) hayalimdeki kız odasını yapıcaö bakalım

Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve gönlüne göre versin :) Acelecilik varsa kızdır o kız tezcanlılığıyla geliyor :KK70:
Aceleci olmasın ayyy :-) iki kızın peşinden koşamam :-)

Bizim Dr kız sesi zaten kızçem geliyo ablasının gülü :-) iki ay sonra odalarını boyatcaz nasipse kızıma yatak alıp beşiğe bebiş gelecek inşlh :-) hayalimdeki kız odasını yapıcaö bakalım
Inşallah allah gönlüne göre versin

Seni her bu siteyi actigim da konularini gorup ve umutlu mutlu bi anne olman etkilemisti evladin ne olursa olsun kiz mi erkekmi bilniyorum cunku hic o duyguyu tatmadim ama saglikla ve hayirlisiyla kucagina alman dilegiyle..

Seni her bu siteyi actigim da konularini gorup ve umutlu mutlu bi anne olman etkilemisti evladin ne olursa olsun kiz mi erkekmi bilniyorum cunku hic o duyguyu tatmadim ama saglikla ve hayirlisiyla kucagina alman dilegiyle..
O zaman sana iki melek annesi olarak duam inşlh rabbim sana anneliği tattırsın :-)

testisler 20.haftaya doğru oluşuyor demişssin fazla demissn arkadaşımm 14.haftada doktor oğlumun pipisini gösterdi direk kocaman verdiğin bilgi yanlış senin ki bnm oğlum direk bacak arasını açıp gösterdiği için görebildik bebek göstermzse doktorlar kordonu ppi sanarlar duruşundan vs..
Az önce öyle bişey okudum ben sanki
Pıpıyı kordona benzetıyolarda testısı neye benzeyecek :) pıpı once testis sonra oluşuyordur belki araştırmak lazım,Rabbımız nasıl uygun gördü kimbilir
Netice aynı cinsiyet tahmini için erken bu hafta

Kız bence :/
Kızlar Dr um bugün 12+4 günlük bebeğime kıza benziyor sesi. Nub bakmadı bacak arası baktı direk. On saniye anca baktı ben videoya çektim. Bi bakın kızlarınızda bu haftalarda böyle miydi bacak arası

Ben üc kız annesiyim uzman oldum artik kuku gormekte:olamaz::KK48: :KK76:ama sanki bunda bir çıkıntı var gibi bilemedim simdi ;) Allah gönlüne gore versin saglikla alirsin insallah kucagina

Back