Sağlıkla gelsin yavrum ikinci kızım olsa da sıfırdan alışveriş yapcam inşlh emin olayım dacanımm benmki çok oynuyorduu kıza benzyr demiştii inşş dedikleri gibi kalırr bende baktım resimlere birinde çıkntı var cnmm 2 haftaya daha netleşir inşş gönlüne göre versinn :)
ben hala yapmadım mesela iyiki de yapmamışım diyorumm etrafımdakileri izliyrm fikir oluyor bana da acele etmiyrm beşik aldım sadece şu an ama sen tecrübeli annesin ne alıp ne almayacağını bilrsnn bana sorsan 20.haftada detaylıya girceksen ondan sonra alışveriş yap derim :))Sağlıkla gelsin yavrum ikinci kızım olsa da sıfırdan alışveriş yapcam inşlh emin olayım da
Benim kızıma herşeyi babası fazlasıyla aldığı için sadece kıyafet düşünüyorum onuda dediğin gibi 20 den sonra alırıö ama gözüm Bebek mağazalarında kaşıyor yaben hala yapmadım mesela iyiki de yapmamışım diyorumm etrafımdakileri izliyrm fikir oluyor bana da acele etmiyrm beşik aldım sadece şu an ama sen tecrübeli annesin ne alıp ne almayacağını bilrsnn bana sorsan 20.haftada detaylıya girceksen ondan sonra alışveriş yap derim :))
:))) kız ben normalde çok aceleci sabırsız biriydim nolduysa bana oğlumla beraber bi sabır bi sakinlik geldii tuhaffBenim kızıma herşeyi babası fazlasıyla aldığı için sadece kıyafet düşünüyorum onuda dediğin gibi 20 den sonra alırıö ama gözüm Bebek mağazalarında kaşıyor yabugün pembe bi tulum gördüm aldım pişman değilim
Bana sukünet gelmiyor:))) kız ben normalde çok aceleci sabırsız biriydim nolduysa bana oğlumla beraber bi sabır bi sakinlik geldii tuhaffal tabi canın istyrsa kim ne karışırr :)
Bana mı dedin kızCanım allah gönlüne göre versin ama ben kıza benzettim benimde perşembe randevum var bakalım bana ne diyecek şimdi senden sonra bende çok heyacanlandim inş benimkide belli olur sen haftalar da gitmiştim gostermemisti catlicam meraktan
Evet canım usgne baktım ben kıza benzettim hiç cikinti göremedim onun için ben hakkımı kızdan yana kullanıyorumBana mı dedin kız
Bizim Dr kız sesi zaten kızçem geliyo ablasının gülüEvet canım usgne baktım ben kıza benzettim hiç cikinti göremedim onun için ben hakkımı kızdan yana kullanıyorum
Aceleci olmasın ayyyCanım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve gönlüne göre versin :) Acelecilik varsa kızdır o kız tezcanlılığıyla geliyor
Inşallah allah gönlüne göre versinBizim Dr kız sesi zaten kızçem geliyo ablasının gülüiki ay sonra odalarını boyatcaz nasipse kızıma yatak alıp beşiğe bebiş gelecek inşlh hayalimdeki kız odasını yapıcaö bakalım
Allah gücünü verir hem onun bir ablası var o çoğu şeyi halleder rahat ol :)Aceleci olmasın ayyyiki kızın peşinden koşamam
İnşlh kuzum ömür boyu omuz omuza versinlerAllah gücünü verir hem onun bir ablası var o çoğu şeyi halleder rahat ol :)
Amin canım benimİnşlh kuzum ömür boyu omuz omuza versinler
O zaman sana iki melek annesi olarak duam inşlh rabbim sana anneliği tattırsınSeni her bu siteyi actigim da konularini gorup ve umutlu mutlu bi anne olman etkilemisti evladin ne olursa olsun kiz mi erkekmi bilniyorum cunku hic o duyguyu tatmadim ama saglikla ve hayirlisiyla kucagina alman dilegiyle..
Az önce öyle bişey okudum ben sankitestisler 20.haftaya doğru oluşuyor demişssin fazla demissn arkadaşımm 14.haftada doktor oğlumun pipisini gösterdi direk kocaman verdiğin bilgi yanlış senin ki bnm oğlum direk bacak arasını açıp gösterdiği için görebildik bebek göstermzse doktorlar kordonu ppi sanarlar duruşundan vs..
Kızlar Dr um bugün 12+4 günlük bebeğime kıza benziyor sesi. Nub bakmadı bacak arası baktı direk. On saniye anca baktı ben videoya çektim. Bi bakın kızlarınızda bu haftalarda böyle miydi bacak arası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?