Hayırlı olsun Can'ım ben senin kızın oluyo diye sevinmiştim baya13 hafta cok kucuk yeni yeni olusuyor. 15 16. haftayi bekle netlik icin.Eki Görüntüle 1931236 benimde kizcem olacak Allah izin verirse :) bu 16 haftalik fotimiz
Anlamsız geldiyse cevaplamak zorunda değilsin . Bu ikinci kızım. Annecim merak ediyorum benim bebeğim olduğu için en doğal hakkım. Tabiki hepimiz birbirimize göre soru sormuyoruz sana uymuyorsa cevap verme mantıklı sorulara cevap ver mesela. Dr kız gibi dedi bu çıkıntı nedir merak ettim .Allah tamamuna erdirsin
baska isiniz yokmu yaws ille cinsiyet diye video bile çkiyorsunuz
dogunca gorursun ne oldugunu :)
çok cinsutet sorusu gordum ama ilk defa soru bana anlamsiz geldi :)
ilk trismestde kiz vee rkekde ayni çikinti var diye viliyorum hatta bunun fotografida var ama aardim bulamadim goggle daAnlamsız geldiyse cevaplamak zorunda değilsin . Bu ikinci kızım. Annecim merak ediyorum benim bebeğim olduğu için en doğal hakkım. Tabiki hepimiz birbirimize göre soru sormuyoruz sana uymuyorsa cevap verme mantıklı sorulara cevap ver mesela. Dr kız gibi dedi bu çıkıntı nedir merak ettim .
Saol Can'ım. Bunları bende merak ettiğim için soruyorum sadece bi kızım olacağını biliyorum çok şükürilk trismestde kiz vee rkekde ayni çikinti var diye viliyorum hatta bunun fotografida var ama aardim bulamadim goggle da
resmi gorsen beni daha iyi anlardin hersey ayni biri pembe biri mavi resim :)
tetsisler 20. haftaya dogru olusuyor
ki sonradanda kordonu pipi sana biliyolar en kesini testisleri gormek oda 22 -23 hafta gibi belli olur
doguma kdr belli olmayan var ama onlar nadir oluyor
saglillica kucagina al insallah hayirlisi olsun ..
testisler 20.haftaya doğru oluşuyor demişssin fazla demissn arkadaşımm 14.haftada doktor oğlumun pipisini gösterdi direk kocaman verdiğin bilgi yanlış senin ki bnm oğlum direk bacak arasını açıp gösterdiği için görebildik bebek göstermzse doktorlar kordonu ppi sanarlar duruşundan vs..ilk trismestde kiz vee rkekde ayni çikinti var diye viliyorum hatta bunun fotografida var ama aardim bulamadim goggle da
resmi gorsen beni daha iyi anlardin hersey ayni biri pembe biri mavi resim :)
tetsisler 20. haftaya dogru olusuyor
ki sonradanda kordonu pipi sana biliyolar en kesini testisleri gormek oda 22 -23 hafta gibi belli olur
doguma kdr belli olmayan var ama onlar nadir oluyor
saglillica kucagina al insallah hayirlisi olsun ..
11 haftalikken cikintida cinsiyet ayrimi yapiliyor. bana o zaman kiz gibi denmisti 11 haftalikken. fakat 13. hafta ara donem. o zamanki cikinti hem erkege hem kiza yorumlanabiliyor. beklemeni tavsiye ederim :)Hayırlı olsun Can'ım ben senin kızın oluyo diye sevinmiştim bayasenin kızın 13 te çıkıntı var mıydı?
Valla ben kız Emin'im bacak arasındaki çıkıntı çok ufak geldi bana. Bi kaç arkadaş erkeğe dönük falan deyince kafam jarıştı11 haftalikken cikintida cinsiyet ayrimi yapiliyor. bana o zaman kiz gibi denmisti 11 haftalikken. fakat 13. hafta ara donem. o zamanki cikinti hem erkege hem kiza yorumlanabiliyor. beklemeni tavsiye ederim :)
Bende kesin sonuç için iyi bi Dr araştırıyorum Can'ım. Eşime kesin kız dedim annemlere herkese . Anne olarak emin olmak için tek başıma gidicemhayırlısı olsunn canımm ama gerçekten erken bi hafta bana da 12.haftada kıza benziyor dedi başka doktor ama 14.haftada erkek olduğu netleştii bi de devlet hastanelerinde hiç belli olmuyor zatn erken haftalarda bn sırf cinsiyet içiin özelde iyi bi doktora gittim kesn sonuç aldımm
Sabada bacak arasına mı yorum yapmıştı Dr. Zaten Dr neye baktı bakmadı anlamadım ama bacak aramız boşa yakındıhayırlısı olsunn canımm ama gerçekten erken bi hafta bana da 12.haftada kıza benziyor dedi başka doktor ama 14.haftada erkek olduğu netleştii bi de devlet hastanelerinde hiç belli olmuyor zatn erken haftalarda bn sırf cinsiyet içiin özelde iyi bi doktora gittim kesn sonuç aldımm
hadi inşş canımm bnmmm :)Bende kesin sonuç için iyi bi Dr araştırıyorum Can'ım. Eşime kesin kız dedim annemlere herkese . Anne olarak emin olmak için tek başıma gidicem
canımm benmki çok oynuyorduu kıza benzyr demiştii inşş dedikleri gibi kalırr bende baktım resimlere birinde çıkntı var cnmm 2 haftaya daha netleşir inşş gönlüne göre versinn :)Sabada bacak arasına mı yorum yapmıştı Dr. Zaten Dr neye baktı bakmadı anlamadım ama bacak aramız boşa yakındı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?