Kızlar toplaşın :-) cinsiyet

Rizeli-53

önce vatan sonra sevdam ...
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4.181
Puanlar
103
Kızlar Dr um bugün 12+4 günlük bebeğime kıza benziyor sesi. Nub bakmadı bacak arası baktı direk. On saniye anca baktı ben videoya çektim. Bi bakın kızlarınızda bu haftalarda böyle miydi bacak arası

Eklentiler

• IMG_3770.PNG
    283,8 KB · Görüntüleme: 1.622
  • IMG_3737.PNG
    284,2 KB · Görüntüleme: 1.354
  • IMG_3750.PNG
    291,5 KB · Görüntüleme: 1.388
  • IMG_3774.JPG
    40,5 KB · Görüntüleme: 1.450
Bende erkek gibi geldi ama Dr en iyisini bilir tabi.

Dr un ağzına tükürsem az gibi giyince deli cinler kafamı eşelior

Allah tamamuna erdirsin
baska isiniz yokmu yaws ille cinsiyet diye video bile çkiyorsunuz
dogunca gorursun ne oldugunu :)
çok cinsutet sorusu gordum ama ilk defa soru bana anlamsiz geldi :)

Allah seni ne yapmasın. Güldürdün beni valla

himm iki kizin varmis ondan galiba
olsun saglikli olsunlar yeterki :)

13 hafta cok kucuk yeni yeni olusuyor. 15 16. haftayi bekle netlik icin. benimde kizcem olacak Allah izin verirse :) bu 16 haftalik fotimiz

Allah tamamuna erdirsin
baska isiniz yokmu yaws ille cinsiyet diye video bile çkiyorsunuz
dogunca gorursun ne oldugunu :)
çok cinsutet sorusu gordum ama ilk defa soru bana anlamsiz geldi :)
Anlamsız geldiyse cevaplamak zorunda değilsin . Bu ikinci kızım. Annecim merak ediyorum benim bebeğim olduğu için en doğal hakkım. Tabiki hepimiz birbirimize göre soru sormuyoruz sana uymuyorsa cevap verme mantıklı sorulara cevap ver mesela. Dr kız gibi dedi bu çıkıntı nedir merak ettim .

ilk trismestde kiz vee rkekde ayni çikinti var diye viliyorum hatta bunun fotografida var ama aardim bulamadim goggle da
resmi gorsen beni daha iyi anlardin hersey ayni biri pembe biri mavi resim :)
tetsisler 20. haftaya dogru olusuyor
ki sonradanda kordonu pipi sana biliyolar en kesini testisleri gormek oda 22 -23 hafta gibi belli olur
doguma kdr belli olmayan var ama onlar nadir oluyor
saglillica kucagina al insallah hayirlisi olsun ..

Saol Can'ım. Bunları bende merak ettiğim için soruyorum sadece bi kızım olacağını biliyorum çok şükür

testisler 20.haftaya doğru oluşuyor demişssin fazla demissn arkadaşımm 14.haftada doktor oğlumun pipisini gösterdi direk kocaman verdiğin bilgi yanlış senin ki bnm oğlum direk bacak arasını açıp gösterdiği için görebildik bebek göstermzse doktorlar kordonu ppi sanarlar duruşundan vs..

MaRaL_
Bilgi :
Gebelikte anne karnındaki bebekte yaklaşık 11. Haftada erkek olan bebeklerde penisin gelişmesi, bebekteki cinsiyet tahmininde en önemli unsurdur. Buna göre 11. Haftadan önce anne karnındaki bebeğin ultrasonda cinsiyetinin görülmesi mümkün olmaz. 11. Haftayla birlikte teorikte yapılan ultrason muayenesinde gebeliği görünmesi mümkün olur, ancak bu yine de her zaman mümkün olmayabilir.

Bebeğin cinsiyetinin saptanması 12. ve 14 haftalar arasında mümkün olabilir. Ancak bu bazı durumlarda geçerlidir. Genellikle uygulamada 14. ve 16. Haftalarda uzman bir doktor ultrason tetkikinde bebeğin cinsiyetini belirleyebilir. Bunlara rağmen anne karnındaki bebekte cinsiyet tespitinin yapılması için en uygun kabul edilen dönem 16. ve 20. haftalar arasıdır.

Hayırlı olsun Can'ım ben senin kızın oluyo diye sevinmiştim baya senin kızın 13 te çıkıntı var mıydı?
11 haftalikken cikintida cinsiyet ayrimi yapiliyor. bana o zaman kiz gibi denmisti 11 haftalikken. fakat 13. hafta ara donem. o zamanki cikinti hem erkege hem kiza yorumlanabiliyor. beklemeni tavsiye ederim :)

11 haftalikken cikintida cinsiyet ayrimi yapiliyor. bana o zaman kiz gibi denmisti 11 haftalikken. fakat 13. hafta ara donem. o zamanki cikinti hem erkege hem kiza yorumlanabiliyor. beklemeni tavsiye ederim :)
Valla ben kız Emin'im bacak arasındaki çıkıntı çok ufak geldi bana. Bi kaç arkadaş erkeğe dönük falan deyince kafam jarıştı

hayırlısı olsunn canımm ama gerçekten erken bi hafta bana da 12.haftada kıza benziyor dedi başka doktor ama 14.haftada erkek olduğu netleştii bi de devlet hastanelerinde hiç belli olmuyor zatn erken haftalarda bn sırf cinsiyet içiin özelde iyi bi doktora gittim kesn sonuç aldımm

Bende kesin sonuç için iyi bi Dr araştırıyorum Can'ım. Eşime kesin kız dedim annemlere herkese . Anne olarak emin olmak için tek başıma gidicem

Sabada bacak arasına mı yorum yapmıştı Dr. Zaten Dr neye baktı bakmadı anlamadım ama bacak aramız boşa yakındı

Sabada bacak arasına mı yorum yapmıştı Dr. Zaten Dr neye baktı bakmadı anlamadım ama bacak aramız boşa yakındı
canımm benmki çok oynuyorduu kıza benzyr demiştii inşş dedikleri gibi kalırr bende baktım resimlere birinde çıkntı var cnmm 2 haftaya daha netleşir inşş gönlüne göre versinn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…