Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cokda guzel gorunuyorSizde iki resimde aksam yaptim bide reglime 2 gun kala sizce yarin kan vermeye gidicem![]()
O korkulari cok iyi anliyorum kuzum. Anın tadini cikar simdi. Gerisi Allah buyuktur.Korkuyorum birde bazen dusuk vs vs okuyorum yarin gidicez hastaneye insallah test sonuclarim guzel cikar kacla kac arasi cikicak onu daha bilmiyorum kactan yukarisi iyi kactan kotu fikrim dahi yok ama mutluyum rabbim benim gibi zorlanan herkeze bir an once nasip etsin İNSALLAH![]()
Hayırlı olsun canım gözün aydınSizde iki resimde aksam yaptim bide reglime 2 gun kala sizce yarin kan vermeye gidicem![]()
İnsallah vardirr regline yakin mitestimin cizgisi beyaz sizce bozukmu
Anneeee buradayım diyorSizde iki resimde aksam yaptim bide reglime 2 gun kala sizce yarin kan vermeye gidicem![]()
Gebesin canim kan ver hemenSizde iki resimde aksam yaptim bide reglime 2 gun kala sizce yarin kan vermeye gidicem![]()
İnsallaah vardirrr insallaahh bende kan verdim bakalim sonucu bekliyoruz cok korkuyoruz:)Ayin 10 da olcam ama ben kasiklrmda batma var azda olsa midem eksiyo ara ara bn simdi kndimi biliyorum hic olmzdm byle seyler ama dunde beri batmam cogaldi sol tarafima ins vardir