Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten mi inşallah dediğiniz gibidirCanım ikinci çizgi var,testin markası nedir ? Bebiş el sallıyor gibi![]()
Daha net olması için bir hafta daha bekleyip mi kan vermeliyim sizceCanım ikinci çizgi var,testin markası nedir ? Bebiş el sallıyor gibi![]()
Evet silik görünüyor dilerim yalancı testlerden değildir Rabbim sağlıcakla ilerlemesini nasip eylesin inşallah
Amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinEvet silik görünüyor dilerim yalancı testlerden değildir Rabbim sağlıcakla ilerlemesini nasip eylesin inşallah![]()
Çok haklısın Rabbim yüzüne baksın adetiniz gecikmiş miydiAmin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinumarım test yalancı değildir hep negatif çıkınca insan korkuyor bilmiyorum o yüzden
![]()
Hayır daha adet zamanıma vardı içime bi his geldi öyle test yaptım geç döllenme falan olabilir mi acabaÇok haklısın Rabbim yüzüne baksın adetiniz gecikmiş miydi
O zaman normal silik çıkması evet geç döllenmede olmuştur iki üç gün sonra testi tekrarlayın koyulaşacak mı yoksa da adetinizi bekleyin gecikince kan verirsiniz dilerim hamilesinizdir inşallahHayır daha adet zamanıma vardı içime bi his geldi öyle test yaptım geç döllenme falan olabilir mi acaba
Allah razı olsun tşk ederim Tmmdır 3 gün sonra bir daha tekrarlayacam inşallah bu sefer daha belirgin çıkarO zaman normal silik çıkması evet geç döllenmede olmuştur iki üç gün sonra testi tekrarlayın koyulaşacak mı yoksa da adetinizi bekleyin gecikince kan verirsiniz dilerim hamilesinizdir inşallah![]()
Amin canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallahAllah razı olsun tşk ederim Tmmdır 3 gün sonra bir daha tekrarlayacam inşallah bu sefer daha belirgin çıkaryine haber veririm sizlerede
![]()
Amin canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah![]()
Canım Regline ne kadar var birde testl markası nedir,?Daha net olması için bir hafta daha bekleyip mi kan vermeliyim sizce
Test days comfort bilginiz var mı acaba yalancı pozitif mi oluyor yoksa doğru sonuçlar veriyor muCanım Regline ne kadar var birde testl markası nedir,?
Daha çok regline, o marka yalandı pozitif veriyor okumuştum sanki.Test days comfort bilginiz var mı acaba yalancı pozitif mi oluyor yoksa doğru sonuçlar veriyor mu12 gün falan var daha.
Daha çok regline, o marka yalandı pozitif veriyor okumuştum sanki.
Daha çok regline, o marka yalandı pozitif veriyor okumuştum sanki.
Anladım hangi testten yapmalıyım sizce doğru sonuçlar verdiği bilinen test hangisi acaba