- 26 Aralık 2020
- 433
- -181
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım yaErken gebelik testi galiba hiç yapmadım bilmiyorum ama 2. çizgi var gibi duruyor hayırlı olsun.
İnşallah canım hissediyorum ben deBaya Pembe duruyor cizgi bence var gibi hayırlısı olsun bence bir kan verin varsa kanda da mutlaka çıkar erken gebelik testlerine pek guvenim yok inşallah vardır
Hemen kan vermeye gitKızlar adetime 5 gün kala test yaptım az önce ve ilk idrarımla değildi. Dün yaptığımda negatifti ama az önce silik çizgi çıktı bu şekilde. Pozitif midir ?
Çok heyecanlandım. Adetim gecikince gidicem ama testi tekrarlarim yineeHemen kan vermeye git
Bence kan ver sonra kanda takip edersiniz iki günde bir kan verip en azından doktor belki de progestan falan verirÇok heyecanlandım. Adetim gecikince gidicem ama testi tekrarlarim yinee
Hayırlı olsun gebelik var duruyor. Temmuz annelerine beklerizKızlar adetime 5 gün kala test yaptım az önce ve ilk idrarımla değildi. Dün yaptığımda negatifti ama az önce silik çizgi çıktı bu şekilde. Pozitif midir ?
İnşallah canım. Gelicem grubunuza :)Hayırlı olsun gebelik var duruyor. Temmuz annelerine bekleriz
Progestani neden veriyorlar peki canımBence kan ver sonra kanda takip edersiniz iki günde bir kan verip en azından doktor belki de progestan falan verir
Çok teşekürler canımHayırlı olsun
Çoğu zaman bebeğin tutunmasınında yardımcı olmak için veriyorProgestani neden veriyorlar peki canım
Hayırlı devam etsin inşallahÇok heyecanlandım. Adetim gecikince gidicem ama testi tekrarlarim yinee