- Konu Sahibi ozlemcnbkn
hayırlısi olsun insAllah umarım pozitiftir klomen kullandım demişsiniz çatlama iğnesi yaptinizmi ? eğer yaptıysanız testi etkileyebilir o yüzden soruyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar sonuc cikti beta hcg 148.8 ciktiay olsun inşaAllah hayırlı olur
Hcg 148.8 kizlarrrAyy sonucu yazın mutlaka.
Bence hamilesin canım kan ver mutlaka4 yıldır evlat hasreti çekiyorum ilk defa bu ay kendimde farkliliklar hissetmeye basladim ve ben dayanamadim adetime iki gun var ama ben test yaptim sizce durum nedir nolur yardim edin ellerim titriyor hala
Hamilesinnnn tebrikler çok sevindim rabbim bize de nasip etsinHcg 148.8 kizlarrr
İnşallah hayırlısı olsun hakkında Rabbim gönlündekini nasip eder inşallahBekliyorum bende iki saate cikar dediler normalde herkese supriz yapmak istiyordum boyle bisey oldugunda bodoslama soylemis bulundum herkese esime falan
Hayırlı olsunnnn Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsinHcg 148.8 kizlarrr
148.8Kan sonucunuz ne oldu?
Amin insallah Allah olmayan cani gonulden isteyen herkese nasip etsin pes etmeyin kizlar cok zor surecler ama cok sukurHayırlı olsunnnn Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Dus edicem bol bol nolur pes etmeHamilesinnnn tebrikler çok sevindim rabbim bize de nasip etsin
Çok sevindim Allahım sağlıkla ilerlemesini nasip etsin bekleyen herkese bu güzel duyguyu tatmak nasip olsunKizlar sonuc cikti beta hcg 148.8 cikti
Dus edicem bol bol nolur pes etme
Anlamam mi burda okuyup okuyup aglardim daha bir hafta once evde tek basima dua ederek agladim. Rabbim kkucaklarimizi bos birakmasinAllah razı olsun pes etmiyorum devam insan kendisi için de güzel haber almak istiyor çok beni iyi anlıyorsunuzdur
Hayırlı olsuuuuun sağlıkla gelsin Hemmen belirtilerinizi söyleyin bize
Bariz bir belirti yasamadim aslinda adetime bile daha vardi iki gun kala ogrendim . Goguslerim dolgunlasmisti ve en belirgin sey surekli idrara cikmamdi birde kasik agrim coktu ben baska belirti yasamadimHayırlı olsuuuuun sağlıkla gelsin Hemmen belirtilerinizi söyleyin bize
Çok teşekkürlerBariz bir belirti yasamadim aslinda adetime bile daha vardi iki gun kala ogrendim . Goguslerim dolgunlasmisti ve en belirgin sey surekli idrara cikmamdi birde kasik agrim coktu ben baska belirti yasamadim